Etkinlik İndirimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Clee tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Clee

Clee User

Öncelikle iyi günler, hesabimda 70.000 civarı uridium var. Gemim full iris, lf3 bo2 eksiğim çok ama onlari kredi ile hallederim diye düşünüyorum. Twitch yayinindan %30 indirim kodu kazandim bu uridium ve indirimle uçuş duzeni almak istiyorum. Etkinligin ilk gunlerinde indirimdeydi ucus duzenleri fakat bi daha gelmedi acaba tekrar gelir mi? Ve ucus duzeni almak sizce mantikli mi?

2. Merhaba,

İndirimler sistem tarafından belirlendiği için bizlerin ve oyuncuların bu konuda herhangi bilgisi bulunmamaktadır.
    Takipte kalınız.

İyi Forumlar

3. Clee

Clee User

Bekleyip göreceğiz yani, teşekkürler.

4. SİSTEM

SİSTEM User

Genelde takibimde olan indirimler ayda bir denk geliyor bu yüzden birikiminizi harcamadan bekleyin geldiğinde rahat rahat alabilirsiniz.

5. Merhaba,

Evet, Kesin bir şey sölemek mümkün değil en iyisi bekleyip görmek sizin de belirttiğiniz gibi.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.