etkinlik istiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼•DΣĻİCΣŜİИΣ•☼ tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu oyunda istegimiz basit sık sık etkinlik olması hem siz kazanıyosunuz hem biz bide milleti şu gün bu gün diye oyalamayın lütfen iyi günler...

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. Etkinlik istiyorsun da onun bi tasarım, yazılım, entegre, test süreçleri var. Hoppadanak gökten mi düşüyor sanıyorsun etkinliği?

3. iPoweR

iPoweR User

bilir kişide geldiii biz bilmiyoruz sanki nasıl olduğunu nedense bu yapımcıların hiçbir dediği zamanında gerçekleşmiyor hayır yetiştiremiceksen 1 hafta sonrasına tarih ver 2 gündür özel kutuları bekliyoruz nasıl batmadılar hala bilmiyorum

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  4. Adamlardan " ne zaman çıkabilir muhtemelen " diye tarih isteyende sizsiniz.. Anlamadım valla bu durumu ben

5. Etkinlik için verilen tarihler hiç bir zaman kesin olmuyor. Her zaman gecikme olur bu durum normaldir. (Sadece bu oyun için)

6. *Soulfly*

*Soulfly* User

bunca yıllık oyun daha öğrenemediniz mi ? özel günler olsun etkinlikler olsun hep sürpriz olarak cıktı ve yine aynı şekilde devam ediyor. hic bi zaman şu gün bu gün diye kesin konuşmuyorlar açıklamalarda dikkat ederseniz.aynı şekilde adminlerinde bilgisi yok. sistem böyle. bu şekilde başladıysan oyuna bunuda kabul etmelisiniz arkadaşlar..

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  7. etkinlik bugün :)

8. Hııı hııı mod ya da cm olmak için çok yalvarıyorum yönetime.. güldürdün :D

9. Tartışmaya gerek yok. Bütün suç almanyanın!!! Belli bir tarih veriyorlar beceremiyeceklerse tarih vermesinler.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda yazılan etkinlik tarihi bölümünü dikkatle incelerseniz;

18-25 Kasım arası diyor.Arası dedndiğinde bu iki tarih arası anlaşılıyor.

En son yapılan duyuruda 19 Kasım öğleden sonra başlıyacağı belirtilmiştir.

Az sabırlı olalım.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.