Etkinlik Kabakları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ˙·٠•●ƒαкє●вσѕѕ●•٠· tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu kabaklardan tam olarak neler çıkmaktadır

2. bikaçtane toplayınca göreceksiniz neler cıkıyor..herşeyin cevabını burada arar oldunuz armut piş ağzıma düş.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Forum oyuncuların sorularına cevap bulabilecekleri yerdir. Bu forumun amacı zaten bu bilgileri alabilmeleridir.

Elbette konu açmadan arama yapılarak bilgilere ulaşılabilir , ancak forum kullanmayı bilmeyen insanların konu açarak soru sormaları oldukça doğaldır.

Bu nedenle lütfen Üslubunuza dikkat ediniz.

Sorunuza gelecek olursak ;

Kesin bir bilgimiz yok , Ancak P.E.T. Yakıtı , Yavaşlatma Mayını , SAR - 02 Roketar Cephanesi, EC0 - 10 Roketar Cephanesi, Galaksi Kapısı İçin Ekstra Enerji , MCB - 50 , MCB - 25 , LCB - 10 Lazer Cephane Türleri rastladıklarımdır.

Konunuzu Üyelerin eksiklerimi doldurabilmesi ve Açık Kalması için , Yeni Başlayanlar Kısmına taşıyorum

İyi Forumlar

4. azıcık mantıklı düşün belki bana çıkan şeyler sıradan belki nadir olarak kutulardan değişik şeyler çıkıyordur diye foruma yazayım dedim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.