Öneri etkinlik kaldırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐerÐo tarafından 15 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

etkinlik kaldırılsın

1. etkinlik kaldırılsın

64,0%
  2. etkinlik kalsın

38,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. ÐerÐo

ÐerÐo User

etkinlik neye göre gelmiş düşük gemileri düşünmeyerek böyle etkinliklere karşıyım geneleksel olarak darkorbit ekibi düşünmesi lazım bu düşük gemiler daima neden arka düşüncede insanı oyundan sogutmaktan başka işe yaramayan etkinliği ortadan kaldırılsın

2. akeyra

akeyra User

Bir arkadaşın mesajını direkt komple olarak alıntı yapıp buraya yapıştırıyorum bir daha böyle konu açılırsa yine aynısını yapacağım. Bu arkadaş 1.5 senelik oyuncu bunun 10 senelik olanları olduğunu da hesaba katıp okuyun. : Bak reis bizde başladik zamaninda bi başımıza 9-10 değil 1.5sene önce başladım bende çok tek yedim portta başımda bekleyenler oldu ama bir şekilde kasıldım geliştim kutu topladım kestiler kris kesmeye gittim kestiler blye girdim rinusk kastım kestiler pala toplamaya gittim kestiler cubiye gittim kestiler lordakium kestim kestiler uber kestim kestiler bizide kestiler sizin anlayamadığınız konu şu şuan da gelişmis olan oyuncuların sizinkinden daha zorlu aşamalardan geçip şuan bu noktaya gelmiş olmaları ben 1.5yılda 8-9yıllık hesapları solladım oyun bilgim nerden ne elde edebileceğim hakkında bilgi sahibi olduğum için yaptım klan vs değil tek başına da yapılabilir 10kişi keserse muhakkak yardımcı olacak bir kişi çıkar karşınıza yeni oyuncuların istediği şey 1ay içinde 10yıllık gemiye kafa tutabilecek gemi sahibi olmak dişinizi sıkacaksanız sıkamıyorsanız çekiceksiniz uridiumları paketleri bütün gün kapı yaparak argeyi lf4 u tamamlayıp çıkacaksınız meydana bu oyun para kazanmıyor olsa şuan kapatırlar adam senin gelişimini kolay kasılmanı düşünmez ticari bakar olaya ne yaparsam oyuncuları paket alımına iterim düşüncesi her oyunda mevcut nimesis cyborg etkinlikleri geldi biri grup oldu 3-5kastiniz hasar vererek cyborga gelince sadece gucluler daha cok kazaniyor biz bise alamiyoruz dediniz demaner gelir giremiyoruz dersiniz (ben bile giremiyorum bu halimle 14gun ugramadim bile yanina bakmaya gitmedim) spaceball olur yine yapamiyoruz dersiniz size sınırsız bi kapı yaptiralim x-1e olene kadar onu yapip durun tekrar tekrar soyluyorum bu bir savas oyunu her mapte her etkinlikte savas olmasi gayet normaldir artik bu konuyu aşmalısınız eğer sabredemiyorsanız silah zoruyla tutulmuyorsunuz bir çok oyun mevcut başka oyunları deneyebilirsiniz iyi günler

3. InYourFace

InYourFace User

Yazdıklarının haklılık payı var ama bu etkinliğim savunurlur yanı yok.

1.Bu etkinlikte zayıfların şansı yok.

2.Düşünülmeden yapılmış bir etkinlik;çünkü örnek veriyorum benim mmo hesabım var ve daha öncesinde 2 3 tane hesap kasmışım eic vru artık sen ne istersen diyelim bu 3 hesap vru şirket giderim vru haritasına 3 hesabıda etkinlik süresince arkadşlarımdan rica ederim.Girerler bana bodygurdlık yaparlar vrulu bana sıkınca ilk benim mmo hesabım sıktıktan sonra 3 bodygurdum kendi şirketine dalarsa her türlü puanı ben alırım ee haliyle adam kendi şirketi olan benim guardlara sıkamayacağına göre klansızlar çünkü al sana fiyasko bunu ben kafadan yazmıyorum çünkü yapıyorlar..

3.Hadi hesabın yok klanından adamlar diyorki ya abi biz zaten kazanamicaz şirketimiz vru sen mmo şirkettesin gel biz sana böyle bi kıyak yapalım nasılsa karma klanlar...hoop yine gitti etkinlik.

4.Böyle bir etkinlik zayıfın yararlanamadığı güçlünün yararlandığı etkinlik aradaki farkı dahada açmaya sebep olacaktır adam açmış hesap kasılıyor felan birşeyler ypamış gelen etkinliğe bak adamın tüm şevki kırıldı.

Daha çok şey yazardım bu etkinlik için ama iptal olmiyacağı için değmez..

4. uninstable

uninstable User

Siz yatın kalkın şükredin. :)
    Neden biliyor musunuz ilk etkinliğin geldiği zaman her harita için geçerliydi, kendi haritanda mahsur kalıyordun neredeyse. :)
    Şimdi ise sadece PVP de puan kazanılıyor yani sizi *-7 de kesenler yalnızca kestiği ile kalıyor.
    Bir de her haritada puan kasılsaydı o zaman programcıları görürdünüz. :)

5. akeyra

akeyra User

Etkinlikte zayıfların kazanç sağlayacağı bir şey yok zaten etkinlik keyif amaçlı yapılmış elitleri fullenmiş olanların özellikle cyborg etkinliği sonrasında milyon uridiumla kalanların ne yapacağız bu kadar uridumu demesi sonucunda ortaya çıkan bir etkinlik.

ya bu 2.dediğini yapacak kişiler zaten etkinlikte bir yere gelmeyi hedeflemişlerdir ki yapacak kişilerin sayısı da bir elin parmaklarının sayısını geçmez. Onun dışında pushing denen bir sistem var bir oyuncuyu maksimum 10 kere kesebilirler. Onu geçtim gelip sana 100 kere 1000 ölmesi o kadar sıkıcı olur ki belli bir süre sonra kimse buna katlanmaz veya tecrübe veya şeref puanının düşmesine izin vermez pushing şikayeti olmasa bile.

Ya yararlanacak ne var burada merak ediyorum. Cyborg etkinliğinden bahsetseniz anlarım da güçlünün burada kazancı ne oluyor şahsen ben etkinlik başladığından beri 200k x4 azalttım kazancım ne olabilir hiçbir şey. Yani ödül veriyor da ben mi bilmiyorum ? Sıralama ödüllerinden bahsediyorsan yani ilk 10'a girmediğin sürece verdiği ödüller çok boş değmez.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bu gibi açılan diğer konularda da dediğimiz gibi etkinliğin kaldırılması söz konusu değildir. Gelen etkinlik bir PvP etkinliğidir ve sadece PvP haritalarında geçerli olmaktadır. Etkinliğe katılıp katılmamak tamamen sizin tercihinizdir. Etkinlikle alakalı Geri Bildirimlerinizi Buradaki konudan iletebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Her etkinlik PvE olmak zorunda değil darkorbitin gelmiş geçmiş en güzel etkinliğidir galaktik çekişme tüm PvP haritalarında savaş oluyor :)
    beğenmeyen katılmaz olur biter modumuzunda dediği gibi isteyen katılır isteyen katılmaz kişinin kendi insiyatifine kalmıştır hadi onuda geçtim güçsüz arkadaşları ( 1-17 seviye ) savaştan korumak için PvP haritalarında çok patlamaları önlenmesi için 3 kez peş peşe ölümden sonra koruma kalkanı veriliyor zaten 17 seviyeden yüksekler bazı taktikler ile kurtulabilir :D Bence etkinliğin kalkması söz konusu bile olamaz bu tarz konuları açarak lütfen komik duruma düşmeyin :)

Bence oyun yönetiminin hakkını yiyorsunuz ( Mimesis İsyanı , Ebedi Kapı , Donmuş Labirent ) Bu 3 etkinliğe katılan arkadaşlar zaten şimdi full oldular oyun yönetimi 14 yılın içersinde hiç bu kadar bonkör olmamıştı kesinlikle haksızsınız :cool:

ateistkeci bunu beğendi.
  8. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

Kardeşim etkinlik pvp haritalarında çalışıyor kalan onlarca mapte işine bakabilirsin pvp dışı maplerde patlatılman etkinlik olmadığı dönemlerde de olabilecek bir durum hala anlamıyorsun bu bir savaş oyunu 3 şirket var uzaylılar var uzaylı keserek gemini geliştirirsin kapı yapar cephane elde edersin ve düşman şirketle savaşırsın mantık basit etkinliklere gelirsek npc bazlı gelebilir kişisel npc de gelebilir(cyborg-terror kapısı vs) genel npc etkinliğide gelebilir(nimesis-demaner-hitac-plutus vs) genel etkinliklerde savaş durumuna maruz kalınabilir etkinlik npcleri maplerde olur ve düşman şirket/klan ile savaşırız npc yi katletmek ödülünü almak için oyunu 1-2arkadaşımla oynarım klan ts işlerim yok genel etkinliklerden faydalanamam ama bir kerede gelip burada ben faydalanamıyorum diye kaldırılması talebinde bulunmadım ki senin talebinle olacak birşey değil yararlanabildiğinden yararlanacaksın olmayandan ise köşene çekilip başka şeylerle uğraşacaksın mesela bu etkinlikler olduğu dönemlerde cubi invoke gibi npcler boş olmakta gidip bunları keserek takılabilirsin evet o etkinlikten 4seviye pet protokolleri elde edebilirsin ama edemiyorsun benimde gemimde 1 tane bile 4seviye protokol yok bir kere isyan etmedim terror kapısındanda elde edilebildiğini öğrendim o etkinliği bekliyorum onlar için her etkinlikten bir seyler kazanacaksın diye bir kanun yok ortada etkinliği tasarlarlar bizlerin görüşlerine sunar gerekli ekleme çıkarmaları yapar oyuna getirirler arada böyle pvp etkinliklerinin gelmeside gayet normaldir sürekli farm farm nereye kadar her konuda yeni başlayanları düsünmüyor diyorsunuz sen başladın yeni 10 100kişi başladı oyunu kaç yıldır oynamakta olan yüzlerce insan var yıllardır npc kes kapı yap haritada düşman gördün kes adamı bir daha göremiyorsun ama bu etkinlikte kestiğin adam 1dakika sonra bir daha karşına geliyor sen savaşmaktan zevk almıyor olabilirsin ama alan onlarca oyuncu var ve pvp haritalarında geziniyorlar sende o maplere girmeyeceksin istemiyorsan.kasılan milyonlarca urilere gelirsek 10m uri kastım ben şuan 4.4m urim var bosster rsb herşeyi uriyle aliyorum bitiremedim hala nereye harcayacağinı bilemiyolar etkinlikte harcicaklar demişsin şuan siralama kasanlarin cogu bitirmistir o uriyi her pazar milyon uri çekip kapi yapan oyuncular taniyorum cyborg etkinliginde evet guclu gemiler fazla kasti dusuk gemiler kasamadi onada isyan ettiniz benim emek verdigim topladigm prometheus lazeri farkindan oturu kastigim uriyi senin 10prolu gemiyle kasman bana haksizlik olmaz mi dusun bi denge adalet istenecek bir durum yok ortada hangi duzeydeysen o kadar yararlanabilirsin

9. InYourFace

InYourFace User

Yazdığımın tek kelimesini anlamamışsınız cevap yazmışsınız pushing yapsın demiyorum.Bakınız diyorum ki 2 3 bodygurd ile mmo oyuncusu vru şirketinde bütün rakiplerini kesecektir ilk vuruşu kazanması amaçlanan hesapla sıkıldığında ötekilerde sıkacaktır bu bodyguardlar vru olduğundan savaşmaya gelen adam mmoluyu kesmek isterken kendi şirketince haince vurulcak suistimal edilecek bir etkinlik ki yapıluyor.

Dikkatlice tekrar okuyun şöyle açıklıyayım 4-3 te 2 tane sağlam vrulu arkadaşınız var sizde oraya mmolu olarak vru oyuncularını kesmeye gittiniz arkadaşlarınızla grupsunuz.
    Baktınız ki geldi eic yada vrulu önce mmo hesabı yani kazanması amaçlanan hesap sıktıktan sonra vrulu arkadaşlarınız da sıkınca puan size yazacak.Bu yaptınız kalleşliği önlemek için adam yanınızdakileri kesmek istese kesemez klansız kendi şirketinden oyuncu...umarım anlatabilmişimdir.

Pushinge değinmişsin tabi onuda yapan var.Puanını sıfırladıktan sonra tekrar 1-7 bota devam :D

Benim kasılmaya ihtiyacım yokki diğer haritalarda işime bakayım.Ben 26m tecrübe puanına sahip 256milyon şeref puanına sayıp sadece birkaç lazerimin seviyesi full değil. "15" yani demem oki oyuna heyecan getircek yeni oyuncular için ben burada birkaç kelime yazmışım onada uzun uzun yazmışsınız

Hiç "enter" kullanmadığınız için birkaç satır okuduktan sonra gerisini okumadım.Bu gencecik yaşımda kör olma riskini alamadım malesef.

Etkinliğin bizim sözümüzle kaldırılmayacağı konusundada baya tecrübeliyim.Arkadaş açmış konuyu hür iradesiyle kimse laf edemez bende yorumumu yapmışım.Kesinlikle haksız bir yanım yok fiyasko etkinlik pvp haritasında olacak bir savaş ki ilk 10 super ödüller verecek suistimale açık bir etkinlik art niyetli insanları güçlüyken daha güçlü yapacaklar.

Tabi sizde benim ne demek istediğimi anlamamışsınız oyunun savaş odaklı olduğunun aksi bir şey mi yazmışım.

Diyorum ki suistimale açık nesi anlaşılır değil.
    Örnekler verdim.
    Savaş oyunuysa açılır bir portal oyuncular atlar rastgele 3 4 haritaya atar orada puan kasar arkadaş olarak aynı haritaya düşme durumu olmaz 10 dk sınırlama getirilir farklı haritaya atar.Aynı haritaya denk gelsende 10 dk sonra haritan değişir.
    Yani bir etkinlik düşünürken açıklarınıda düşünmek gerek.
    Burda öyle açıklatıcı yazılar yazdırıyorsunuz ki DO ekibinden iş teklifi aldırcaksınız bana hadi eyvallah.

Diyeceklerim bu kadar.

Son düzenlenen: 16 May 2020
  10. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

etkinliğe hiç uğramadınız sanırım nasıl puan elde edilir bir oyuncudan maks ne kadar kasabilirsin aynı oyuncuyu kestikçe azalan diğer etkinlik puanınız bunların farkında değilsiniz sanırım dediğiniz gibi şeylere hiç denk gelmedim benim karşılaştıklarım bir klan pvp ye istasyon kurar 2-3 klan kesmeye gelir keser onlar kurar diğerleri gelir vs vs

oyun şirket savaşından ziyade klan savaşına dönmüş durumda bu yüzden 3 şirketin bir olup bir şirketi kesmesi gayet normaldir dostunada yardım edebilir senin yanında arkadaşının gemisine vursalar aynı şirketsin diye dokunmayacak mısın ?

etkinliğin savunulur yanı yok zayıfların şansı yok demişsin bu etkinlik pvp etkinliği 10tane prometheusunu tamamlayamamış bir oyuncunun 1. olmasını mı istiyorsun?

oyun savaş üzerine kurulu pvp etkinlik olucak tabiki de gücü yetenler çıkacak meydana savaşacak yetmeyen uğramayacak oraya.

etkinliği beğenmiyorsanız size göre uygun olduğunu düşündüğünüz şekilde tasarlayıp güncelleme ve fikir havuzuna sunabilirsiniz ekip böyle uygun görmüş böyle getirmiş

ateistkeci bunu beğendi.
  11. InYourFace

InYourFace User

Ben ne söylüyorum sen ne söylüyorsun size laf yetişrecek ne takatim var ne zamanım.

Son düzenlenen: 17 May 2020
  12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Lütfen tartışmayı sonlandırınız, konu bütünlüğünü bozmaktan ceza alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Luminous ve ateistkeci bunu beğendi.
  13. Zaten yıllardır çoğu kimse oto kullanarak full oldu,bizde kendi emeğimizle bir yere gelmeye çalışıyoruz.Mantıklı düşünürsek bir kişinin günde 5 kapı yapması imkansız.Siz böylelikle program kullanmayı destekliyorsunuz.Güçlüyü daha da güçlü yapan etkinlikler kaldırılsın.

SoN_TürK_ bunu beğendi.
  14. etkinliği bir vs bir olarak yada 5 vs 5 10 vs 10 vb. gibi düzenleseler girmek isteyenler bir yerde toplasınlar ona göre eşlessinler böylece pvp de cirit atan seri katiller,at yarışı yapan klanlar,3 farklı şirketten grup oluşturup önüne geleni kesen tarikatlar azalır
    galaktik çekişme bununla değişirse güzel olur hatta kazanan kaybedenler ödüler dahi alsın
    hatta düello teklifleri gelsin mesela a klanı b klanına 5 vs 5 te pazar günü saat 18:00de düello teklif ediyor yada anlıkaynısı oyuncular içinde aynı

15. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

sadmqfıjqwdnqwjıdwm komiksin cidden ne dediğinden haberin yok daha :)

16. karakule26

karakule26 User

Benim 1 haftalık katlayıcı vardı oda boşu boşuna gitti Merkez Ekip para kazandı bende 50 k uri kazandım oda değmez en fazla 1 haftadır 50 k uri

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2020
  17. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yapmış olduğunuz alışveriş işlemlerinden Adminler veya Ülke Takımlarından hiç bir üye Kâr elde etmemektedir. Ülke Takım üyeleri Gönüllü olarak çalışmaktadır, herhangi bir maaş almamaktadır. Yapmış olduğunuz haksız itham ve konular arasında yapmış olduğunuz spamdan dolayı sizi uyarıyorum tekrarı halinde gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Belirtmiş olduğunuz:
    Kutuların içerisinden çıkacak uridium ve çıkmış olan uridium tamamen şansınıza bağlıdır.

İyi Forumlar.

18. karakule26

karakule26 User

tmm şansına bağlı diyorsunuz yaratıkta alakası nedir 1 tane yaratın bile kesmedim soğuma oluyor

ve ben kutu topluyorum yaratık soğumada 1 gün oyuna girmiyelim diyelim 1 gün katlayıcı boşamı gitsin ???

19. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Azalan getiriye nerde ve nasıl yakalandığınız kesin olmamakla birlikte;
    Oyundaki aktiflik sürenize bağlı olabilir.

Konu bütünlüğünü bozmamak adına açmış olduğunuz konunuza yorum yapınız.

İyi Forumlar.

20. karakule26

karakule26 User

Maden öyle diyorsunuz uridium bölümündekini 1 haftalık katlayıcı ve 2 aylık katlayıcınızı kaldırın çok güzel olur çok sevinirim millet boşa çekmesin boşada emek vermesin ...

oyunuzu rezil ettinz x bl 5 2 5 3 haritasında dolu dolu oyuncular var diğer haritalar bomboş siz puşhing ve yaratık soğumayı kaldırın bakın millet nasıl geri dönecekler