etkinlik kutularını toplayamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sert213 tarafından 19 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sert213

sert213 User

merhabalar dün geceden beri etkinlikte yaratık kesmeye başladım fakat resete yaratıklardan düşen kutuları biriktirip öyle toplmaya niyetlenmiştim ama nedense kutular başka oyuncunun kestiği npcden düşen mavi kutu gibi görünmeye başlıyor ve toplamaya çalıştığımda ise paket zaten toplanıyor diyor haritada nerdeyse 20 kutu var 3k tarnom yapıyor ve ben bunu toplayamıyorum 100k beyaza sep beslemeye desteğe yazık oldu bir etkinlikte sorunsuz geçse şaşardım zaten

ve an itibariyle resetten sonra çöpler gitti 2 lazerlik malzeme çöp oldu teşekkürler darkorbit

Son düzenlenen: 19 Şubat 2019
  2. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

niye böyle bir çılgınlık yapıyorsunuz ki geçmiş olsun :)

3. sert213

sert213 User

seri dönmek istedim kutuları toplamaya çalışana kadar diğer haritalardaki kesilmeye başlıyordu o yüzden bıraktım ama bırakmaz olaydım gitti gül gibi lazerler belki hecate ve tasarımlar çıkıcaktı onlarada yazık oldu

bana 3600 tarnomu geri verin bırakırım bu oyunu yoksa böyle iş olmaz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Şubat 2019
  4. Hocam öncelikle kendiniz kaşınmışsınız. Ben asla böyle bir şey yapmazdım tavsiyede etmem. Oyunun bin bir türlü sorunu var oda size denk gelmişsiniz. Güzel bir tecrübe edindiğinizi düşünüyorum.

Hayırlı forumlar.

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz başka oyuncunun kestiği npc den düşen mavi kutu gibi çöp görünüyor demişsiniz. Bunu neden ekran görüntüsü alarak bize bildirmediniz ? Veya video çekip bunu bize bildirseydiniz sorunun kaynağını bulabilirdik. İlk defa böyle bir sorun görüyorum bu kutuların görüntüsü farklı bir görüntü olamaz resete kadar haritada kalması gerekmektedir. Elinizde bunun görüntüsü mevcutmudur ?

İyi forumlar

6. sert213

sert213 User

ekran görüntüsü alamadım ama telefonla çekebildim eve geçince buraya atarım fotoları bakarsınız bende resete kadar kalacağına güvenerek böyle bir hamle yaptım ama yapmaz etmez olaydım

gerekirse 1 kutuyu daha heba eder video çekerim yeterki bu sorun çözülsün

konuyu kilitleyebilirsiniz destek ekip sorunu çözene kadar etkinlik çoktan bitmiş olur yapacak birşey yok 100k beyaza beslemeye yazık ettik

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Şubat 2019
  7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Size yardımcı olabilmek için bu belirttiğiniz durumu göstermeniz gerekmektedir.

İyi forumlar

8. sert213

sert213 User

yarın gene deneyecem bu kez video ve resimde çekip atacam ama dediğim gibi sorun çözülene kadar etkinlik biteceği için pek uğraşmakta istemiyorum ama atacağım

9. sert213

sert213 User

ekran görüntüsü alabildim sarı kutular gemi oyundan düşüp geri bağlandıktan sonra böyle oluyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2019
  10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasak olduğundan mesajınız tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen bu görseller ile birlikte durumu support'a bildiriniz, onlar en doğru cevabı vereceklerdir.

İyi forumlar.

11. sert213

sert213 User

bildirdim adamlar arada öyle yapıyor diyor en komiğide kutuların başka birine ait olduğunu iddaa etmeleri başkasının düşürdüğü kutuyu ben nasıl görüyorum... zaten bir sorunu çözseniz şaşardım kitle konuyu sinirim zıpladı akşam akşam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2019
  12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Üslubunuz konusunda sizi bu kez uyarıyorum, tekrarlamanız halinde ceza alırsınız. Konu isteğiniz doğrultusunda kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.