Etkinlik Kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [msk] tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [msk]

[msk] User

Sizden bir konuda ricam olacak eğer sopporta yazmam gerekiyorsa lütfen yonlendirin , şuan etkinlik kutuları mevcut haritalarda ve pwp haritası oyuncusu başında olmayan gemilerle dolu herkez bir şekilde gemisinin başında durmadan kutu toplatıyor , eğer mümkünde gün boyu 1-2 kere reset gelirse oyuna hem haksız kazanç sağlayan bu oyuncular zarar etmiş olur bizde hakkımız olanı toplarız rahatça şimdiden ilgi alakanız için tşk ederim kolay gelsin iyi görevler...

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konunuz hakında bilgimiz var ve çalışma yapılmakta umarım pek yakında haksız kazanc yapan kişiler elbet cezalarını çekecekler

Keyifli forumlar

3. [msk]

[msk] User

Modum eğer mümkünse kutu etkinlikleri süresince oyunda resetler çoğaltılırsa emek ve zaman verip elle toplayanlar için bir kısa süreli çözüm olabilir bunun için oyun kuruculara bir istekde bulunursanız sevinirim...Malum o tür oyuncu gemileri reset ile birlkte oyun düşüyorlar ve geri gelemiyorlar...

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhaba

Bu konuyu biraz daha açarmısınız gemi durduk yere nasıl topluyor kutuları ?

İyi forumlar

Son düzenlenen: 12 Haziran 2014
    54KK bunu beğendi.
  5. [msk]

[msk] User

türü ve çeşitini tam olarak bilmiyorum ama illegal program yardımı ile gemi oyunda sadece geziniyo oyundan düşmemesi için sadece petleri topluyor gemilerin...bununla ilgili çektiğim birçok video mevcut sporrta paylaşdım ama ceza uygulaması olmadı konu zaten ceza uygulanması değil suan benim isteğim o çektiğim videolarda fark ettim oyuna reset gelince o kutu toplayan gemilerin programı geri oyuna dönemiyor eski programlar gibi değil zaten taramalara yakalanmamalarıda sanıırm o sebebten eğer gün içerisinde 1-2 kere reset atılırsa oyundan düşeceklerdir program ile toplayan gemiler...

54KK bunu beğendi.
  6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuyu rapora ekleyip sorun olarak bildireceğim.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.