Etkinlik Maliyeti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 10 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Galaktik Çekişmenin X6 sı olsun Kamuflajı olsun zaten bunların bize zararı yetmezmiş gibi gidin birde biletin fiyatını 200k dan 300 e yükseltin. Yine olmadı, DO. Yine başaramadınız.

Hani desenki biletten gelen ödüller 300k Uridiumu karşılıyor, o da değil.

2. Aliens

Aliens User

Gidin dükkanda sadece şu üçlünün fiyatına bakın: 50.000 Helstrom Roketi - 100.000 PLT-3030 ve 200.000 X4.
    Sonra maliyeti çıkardıktan sonra yazın buraya ve tekrar tartışalım 300.000'a değer mi değmez mi diye.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  3. indirimle 210.000 uri :)
    karşılıyor ve deger ama gonul istediki 200k uri olsun :)

Son düzenlenen: 10 Eylül 2020
    militaryship-3 ve kayacan_58 bunu beğendi.
  4. Benim 290 k uridiumum var , ben savaş bileti her zamanki gibi 200 k olur ve geri kalan uridiumumla kamuflaj filan alırım diyordum , bir baktım 300 k olmuş :D Planladığım gibi olmadı ama sorun değil , sonuçta alt tarafı 10 k uridium kasacağım . Ama bir tık üzüldüm valla , neden zam gelmiş yahu :D

yılmazcan47 bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlik içerik ve ödüllerine Merkez Ekip karar vermektedir. Oyuncular tarafından yapılan geri dönüşlerde içeriklerin oldukça tatmin edici olduğu belirtilmiştir. Ancak bu genel bir kavram olmayabilir.

İyi Forumlar.

6. WiccKyTr

WiccKyTr User

katılıyorum malesef pahalı :/ ayrıca ödüllere değmez kapı dönerim o uriye daha iyi geçen bileti almamıştım bunuda almayabilirim.
    edit : Uykuluyum bayağı şimdi aklıma geldi, sence neden fiyatını artırdılar ?
    Her ticari işletme gibi dark orbitin'de işletmeyi döndürebilmek için belirli kaynaklara ihtiyacı var anlamadığım nokta şu Türkiye'de fiyatlar neden pahalı hadi bunu geçtim bazı ürünlerin fiyatlarını yazarken direk 8le neden çarpıp satışa koyuyorsunuz daha geçen gün gelen kalkan paketlerinin fiyatlarını gördünüz mü gerçekten komik sayılar.
    Eleştirel olmak istiyorum çünkü daha yapıcı tedbirler alırsanız oyuncular farklı sulara açılmak zorunda kalmaz piyasada rakibiniz çok iyi forumlar.

Son düzenlenen: 10 Eylül 2020