Etkinlik ödülü çok az

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 19 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir de düşme ihtimali %10'muş. Maden değil mi bu 2 tane ne işe yarayacak cidden?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Ya yanlış anlaşılma olmuştur daha fazla veriyordur (Umarım demekten başka bir şansımız yok tabii) ya da gerçekten 2 tane veriyorlar şaka gibi :/

3. hedefim

hedefim User

1 adet seprom ne işe yarayacaksa 2 adet osmium da o işe yarayacak :)

4. Aliens

Aliens User

Hadi 20 dakika kullanım ömrü var; iyi yönünden bakın. Ya 20 RCM-140 için ne demeli? Bir atımlık dahi değil... Tek bir atış için ağır konfigürasyon başına 35 (Cyborg ve Pusat için 36) minimum batarya miktarı limiti var. Hele PET sizden önce bir kez vursa onu bile atamazsınız. Gerçekten oyuncularının aklıyla bu kadar alay edilmesini doğru bulmuyorum...
    Şimdi Seprom ile Osmium aynı değil. Osmium sadece kalkan besleme için kullanılacağından miktar şaka gibi görünse de bir miktar kabul edilebilir çünkü her birim 10 dakikalık destek veriyor. Ama RCM-140'a çok sinirlendim...

zalim bunu beğendi.
  5. Size şunu söyliyim. Kasamıcaksınız.Mevcut sıralamadaki klanlar yaklaştırmayacak bile bence. İlk demaner etkinliğim. Merak ediyorum nasıl bir şey bekliyor beni

6. acaba bu Berserker gemisi gelicekmi ? Yoksa sadece tasarimlarimi gelicek fikri olan varmi arkadaslar ? gecen etkinlikte yurt disindaydim alamadim bunda bari gelsede alsam :)

7. Aliens

Aliens User

Şu yaratığın etrafına her olayda aynı senaryo ve aynı şeyden muzdarip olunmasına rağmen bir saldırı koruması koymadılar. Keşke önlem alınsa da tüm herkes yararlanabilse.
    Gemi değil, tasarımları geliyor ne yazık ki yine alamayacaksınız.

8. Yok sadece tasarım.

Mindfire'da da hep öyle oluyordu zaten.

ahmetbeypolat bunu beğendi.
  9. Daha önceden etkinlikte bulundun mu ?

10. Herkes öyle dediği için uğraşmadım bile. Ama bu sefer şansımı deneyeceğim.

11. Aliens

Aliens User

Sizlere olacakları söyleyeyim: Sürekli mayın bırakacak; yaratığın içinde Kamikaze ile Akıllı Bomba patlatacaklar. Bu şekilde canınız sürekli olarak azalacak; patladığınızda da size bir roket dahi atmadan kesmiş olacaklar. Bir diğer olay ise: Tek başınayken saldırmayan ama bir iki kişilik ekibi olduğunda herkesi güveyle kesen bir avcı takımı göreceksiniz. Sonra Klanlar arası hakimiyet yarışı olacak ve yaratığı kesmek isteyenlerin tümünü temizleyecekler. Her belli saat dilimlerinde kimin çevrimiçi oyuncu sayısı fazlaysa o klanın himayesine girecek ve istemediği kişileri etkinlikten men edecekler. Sabrınız yüksek olursa meyvesini çok ölseniz dahi alırsınız ama gerçekten bazen bunalacaksınız. Ve ayrıca en büyük tehlike ise savaşlarda veya kasılan rütbelileri oradan tümüyle koca bir gün kendisi istese dahi gelemeyecekleri, hatta GK dışındaki hiç bir haritaya giremeyecekleri bir Citadel baskını ile Pushing denemesi yapanlarla dolu olacak.

Çok iç açıcı bir tablo; öyle değil mi?

keskinniyo, zalim ve ateistkeci bunu beğendi.
  12. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Etkinlik kılavuzunda bahsedildiği gibi 2 tanedir miktarlar biraz düşük bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok ama ben üstlerime cephane ve madenin azlığı konusunda bir serzenişte bulunacağım sizler için.

Sadece Berserker Tasarımlarının geleceği hakkında bilgi verildi tasarımlarda etkinlik kutularından belirli bir şans ile birlikte kazanılacaktır.

Oynadığımız oyun bir savaş oyunu olduğunu elbette biliyorsunuzdur. Gerek avcı yapıp mayın atanlar olacaktır gerekte pet atanlar olacaktır oyunun doğası ve etkinliğin şartları gereği bu böyledir. Citadel baskını konusunda göz göre göre gelip yetenek kullanmasına izin vermeden önüne mayın bırakabilir veya zaten demaner yük gemisinin kamuflajları açacağı gibi yetenek kullanmadan önce yaratıktan vuruşunuzu çekebilirsiniz veya biraz ara verip oyuna sonradan tekrar girebilirsiniz sizin için önerebileceklerim bu kadar^^

İyi forumlar.

13. Aliens

Aliens User

Asla sizleri yermek gibi bir niyetim yok; sakın söyleyeceklerimi yanlış anlamayın. :) Ama bu konularda zaten başındandır neler yapılacağını biliyorum. :) Ama siz sanırım Demaner'in ne kadar kalabalık olduğunu ve Citadel gemisinin Seyahat yeteneği ile Demaner'in yavaşlatma etkisinden kurtularak anında içeri hızlı bir dalış yapabileceğiniz; yine Ateşi Çek'in vuruşu kesseniz bile bir iki saniye kadar daha sizi etkileyebileceğini, 10.000 DP'si kalmış bir gemiyi PET'inizin bile tek atışta kesebileceğini sanıyorum unuttunuz. :)

Savaş konusuna gelirsek: Etkinliklerdeki dominasyonu merkez bile fark ederek MCC (Multi Company Clan) tartışmasını açtığını -ve yine bu çözümü unuttuğunu sanıyorum unuttunuz. :) Savaş değil Demaner gibi etkinliklerde olan; Domine etmek. Hadi bu savaştır, bugün sen yarın o kazanır; bu olağan şeyler. Ama o vurur bu vurur şu vurur derken etkinlik sadece bir kaç kişiye (her defasında) hizmet etmeye başladığı anda normal ve sağlıklı bir yapım ekibi olaya DUR! demesi ve gerekli önlemleri nasıl ki Plutus Deneylerinde aldıysa bunda da alabilmeli.

Sizin de pozisyonunuz gereği ancak yol gösterebileceğinizi; bunu hakkıyla yaptığınızı yürekten biliyorum efenim. Yine sizin her görüş ve bildirimimizi büyük bir özveriyle ilettiğinizi de biliyorum. Benim buradaki laflarım siz veya üstlerinize değil; aldığı maaşın hakkını son zamanlarda verme gayretinde olsalar da bir hayli hedefe mesafesi olan yapım ekibinedir.

Sevgilerle... ♥

14. İşte hepimizin söylemek istediği sözler burada.

15. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

bol bol klavye monitor kıracagınız bir etkinlik aslında kesebilseniz güzel karlı bişey ama bu İMKANSIZ :)
    puşinkten kurtulmak için seyir saymaktan etkinligi takip edemiceksiniz 5elli ve gözlü arkadaşlar sürekli size tek atcaklar kullandıkları illegal programlardan dolayı kaçışınız olmucak şimdiden etkinlik için tşkür ederim inşllah en kısa sürede bitmesi dilegi ile malum klavyeye zam gelmişte :)

16. -İDALI-

-İDALI- User

Etkinliğin en güzel yanı bitecek olması sanırım. Ben bitene kadar kapıda olacağım. Size iyi eğlenceler.

zalim bunu beğendi.
  17. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Son bölümde belirttiğiniz gibi biz sadece sizin oyun içindeki herhangi bir etkinlik, sorunlarınızı rapor ediyoruz. Bahsettiğiniz Plutus Benzetmesinin Demanere yansıması için çok şey değişmesi gerekir etkinlikle alakalı o yüzden şuan gelecek etkinlik sadece önceki bir etkinliğin ödüllerinin değiştirilmiş halidir. Fakat ben bu benzetmeyi dikkate alarak rapor edeceğim.

Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.