etkinlik ödülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lamalakamala tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deminki konumu hemen kilitlemişsiniz sorum eksik kaldı, bu pet etkinliğindeki görevlerden gelcek ödüller, havoc herkül veya lf4 içericek mi yoksa normal basit ödüller mi_? bir bilgi var mı

2. bende merak ediyorum açıkçası bilen biri varsa söylesin

3. o kadar yüksek ödül içerigi olacagını zannetmiyorum.

4. Bunu görevler geldiği zaman öğreneceğiz.

5. Luciferr

Luciferr User

3k uri 5 k şeref :D üstü gelmez

6. haklısınız bencede .D

7. Etkinlik bu gece 00:00 da başlıyor değil mi ?

8. 01.00

sametonur1905 bunu beğendi.
  9. Tom_Cat

Tom_Cat User

uzun süreli az uridyumlu görevler bekliyorum.iyi ödüller son zamanlarda bayağı zorlaştı.Pek beklentim yok açıkçası hepberaber göreceğiz :)

10. Buyuk ihtimal 5 k uri falan verecek lf4 havoc herkul imkansiz

11. :) eğer öyle ödül olursa söyleyin, üniversite hazırlığa 2-3 gün ara verip görev yapayım :D

12. LF4 HAVOC Vereceğini hiç sanmıyorum.Daha görevler gelmeden ödüllerini nerden bilebiliriz?

13. Darkorbitten böyle şeyler bekleme üzülen sen olursun :D

14. demaner gorevinde 2 hercul verişti 2 ayrı gorevden bence umut kesmeyin :)

15. Bu görevde demaner gibi zorlayıcı ortak bir npc yok o yüzden değerli bir şey beklemeyin.

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Maalesef içerikleri hakkında bir bilgimiz yok hep beraber zamanı gelince öğrenicez.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.