Etkinlik Ögrenme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 11efsaneyim tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar yarın neyin indirime girecegini hangi serverden baka bilirim daha dogrusu ilk hangi serverde güncelleniyor indirimler

2. Bildiğim kadarıyla her sunucuda aynı anda çıkıyor. Sunucu saatine göre çıkıyor.

Sunucu saati 00:00 olursa çıkar. Doğru biliyorsam çözüm olarak başka ülkeye taşınman gerek :D Kesin bilgim yok ama böyle diye biliyorum.

3. evet sunucu saatine göre ama server servere degişiyor ben br2 deyim orda saat tr ye göre sabah 6 da oluyor mesela

4. O zaman coğrafya konusunu iyi bilmek gerek :D Dünya haritasını açacan en doğuda hangi ülke varsa sunucu listesinden bulacan :)

Şaka bi yana dediğin gibiyse çoğu kişinin işine yarar bilen vardır umarım.

5. öyle ben tr den bakıyordum da br2 de oynuyorum ona göre alıyordum ne alıcaksam hemde merakımı gideriyordum belki trden önce giren vardır diye bi sorıyım dedim

bilen varmı acaba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2015
  6. Merhaba ,

Bizim elimizde server'lara göre bir liste yok maalesef. Ancak oyuncular oynadığı server'ı bilir fakat bu yeterli olmayacaktır. Çünkü server sayısına göre çıkacak sonuç yeterli olmayacaktır.

İyi forumlar.

7. Bi tablo çıksa aslında iyi olur görüşündeyim. Faydalanırız hem

8. Merhaba ,

Genel bir liste çok gerekiyor mu bilemiyorum çünkü herkes oynadığı server'ı biliyordur. Bilmeyenler de artık sorarak öğrenmeye çalışabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.