Etkinlik Önerisi : Neverwinter

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Beğendiniz mi ?

1. EVET

2. HAYIR

3. Okuyamadım ki :|

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. üşenmedim okudum güzel bi fikir +1 ;)

SHOЩTİMΞ¯CΞLLΛT bunu beğendi.

2. Bende bir hikaye var üfff :D bakmak için imzamdaki başlığı bulabilirsin :D

Hikaye güzel
    Kurgu Güzel
    Gemiler şekil
    önümden çekil... hayır bunu yazmamalıydım :D

Destek benden +1,5

3. kaansakal

kaansakal User

Konu uzun gibi gözüküyor ama %70i görevlerden/hikayelerinden oluştuğu için hoplaya zıplaya gidebiliyoruz :)
    Unique kalkan hız lazer ne işe yarayacak çok merak ettim doğrusu sonuç olarak snow white düşüklerin kesebileceği bir yaratık değil ve bu yüzden her yerde bağıra bağıra söylenen "oyuncular arasında çok fark var" lafını daha sık duymamıza sebep olacaktır.
    Görev ödülleri ise 2008 2009 yıllarında çıkan özel görevleri hatırlattı basit görevler/bol ödül mantığı vardı o zamanlarda ama maalesef bugünlerde bunu görememekteyiz.Senin görevlerinde bu mantıkla çalıştığı için albenisi var tabiki.
    Ve sanırım bunları yaparken bayağı animelerden etkilenmişsin -şarkı da bile- ama darkorbit daha(senin tabirinle)unique takılan bir ekip bu yüzden geri dönüş olumsuz olacaktır bence.
    Yorumlara da bakıyorum okumadan evet diyenlerin sayısı baya fazla.Al sana pozitif ayrımcılık :)

4. Herkes genelde görevlerden şikayetçi zaten , düzenleyeceğim.

Bu arada hayır , animelerden etkilenmedim. Şarkıda GITS var diye animeden de etkilenmek zorunda değilim :\

Unique lazerler oyunda bir daha asla bulamayacağınız eşsiz ekipmanlar. LF3 - LF2 ile aynı vuruşu sağlarlar ama efektleri farklı ve ekstra etki uygularlar , yavaşlatma , yüksek hasar verildiğinde dondurma vb. tabii daha belirlemedim.

Ben de ona kızıyorum zaten. Okumadan evet demeyin lütfen , uzun da olsa vaktinizi ayırın inceleyin. Ben 10 saatte bunu hazırladıysam siz de 2 saatte okumalısınız yoksa hataları nasıl bulabilirsiniz ;)

5. hafız şu görev fotoğraflarının ve ilk fotoğrafın arkaplanını silip koysan süper olur ha :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizi çok iyi anlıyorum.Fakat yazmak istediklerinizi konuyu okumadan yorum yapanlara yazmalısınız.

Benim yazdığım konuyu kopyalayıpta,altınada okumadan yorum yapmakla ilgili yazılar yazarsanız,yanlışlık olur.

Keyifli Forumlar.

7. Boşver onu yapmakla uğraşamam şimdi :D

8. Darion26

Darion26 User

Konuyu üşenmeyip okudum :) gayet iyi olmuş hatta süper ötesi :D unique diye tabir ettiğimiz itemler bence çeşitlenmeli ve diğer etkinliklerede gelmeli :) konuya gelirsek aşırı bir yanı yok gibi geldi ama bu konu anca seneye gelir gibi :)

9. (22)

(22) User

Bu kadar uzun olduğuna göre kesin iyidir. Bu yüzden +1. :)

Şaka şaka öneri güzel.

10. anakin5555

anakin5555 User

Okudum ama 1 yilimi aldi :D. +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.