Öneri etkinlik önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve K-A-R-A-D-E-L-İ-K tarafından 25 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olsun mu

1. Evet

2. Hayır

3. Olabilir

4. Adminlerin işine karışılmaz

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bence bigpoint her ayın başında bütün oyun oynayanlar etkinlikleri oylamayla seçelim mesela

Terör Kapısı % 35

Hitac & 20

Parazit Dalgası % 45

Bunu oyuncular oyladı diyelim her ay bir etkinlik olsun
    Ve Parazit Dalgası en çok seçilmiş gelecek ay çıkacak Hitac Terör Kapısı oylanacak

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Dediğiniz gibi bir anket etkinliği yapıldığında oyuncularımız sürekli terör kapısı etkinliğini seçecek ve oyundaki çeşitlilik son bulacaktır, bu nedenle pek olacağını düşünmüyorum. Fakat yine de konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız.

İyi forumlar.

3. ben şöyle diyorum her ay farklı etkinlik örnek olarak seçtim 3 ay bittiğinde promethus petler çıldırdı gibi etkinliklerde yapılsın diyorum

4. Sürekli aynı etkinliğin seçilmesini önlemek için bir önceki seçilen etkinlik diğer ay listeye eklenmeyebilir ?

5. evet bende bunu anlatıyorum eklenmiyecek
    Farklı olcak

6. JudgeTC

JudgeTC User

Mantıklı da şu demaner hitac gibi etkinlikler sıkıntı be olmasa bunlar yada herkezin kendi haritasında çıksa x8 inde hitaç daha iyi olur düşükler bişi alamıyor burada :D

7. her şekilde terör kapısını yapsalar en sona kadar gelse bile yine de yine Hitac yapacaklar

8. WolfWar

WolfWar User

Modumuza katılıyorum çeşitlilik azalır ve oyunda bu kadar bot, hile varken bu olay suistimal edilir.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum kurallarınca konunuza destek vermek için yan hesap açarak oy kullanmanız yasaktır. Yan hesaplarınızın mesajlarını sildim ve konunuzun anket sonuçlarını sıfırladım. Tekrari durumunda ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.