Etkinlik Scripti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Delipaltalı35 tarafından 7 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle iyi akşamlar çalıştırılacak script ile mega mayın pet modülü verilecek denmişti script çalıştırıldı mı acaba teşekkür ederim şimdiden

2. -333-

-333- User

çalıştırılmış olsa ekipmana gelmiş olurdu bana göre henüz erken önümüzdeki haftadan sonra ancak gelir.

3. TanrıEru

TanrıEru Guest

çalıştırıldığı vakit savaş biletini almış oyunculara verilecek mega mayın bunun için bir vakit vermemişler fakat savaş biletini aldıysan endişe etmene gerek yok alırsın

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gerekli cevabı veren @TanrıEru oyuncu arkadaşımıza teşekkür ederim. Belirtilen script ne zaman işlem yapacağı kesin değildir. Ancak savaş biletini almanız ve Zenginlik Müsabakası hedefini tamamlamanız yeterli olacaktır.

İyi Forumlar.

Delipaltalı35 bunu beğendi.
  5. teşekkür ediyorum modum yaptım savaş biletide aktif lakin verilmeyince merak ettim acaba dedim bizim ki buga falan düştü haberimiz mi yok ondan soruyum dedim bütün şansımı geçen gün kullandım bahtsızlık sürüyor zetayı 3.2k ggye açtım diğer zeta 3.1k yeniden teşekkür ediyorum kitleyebilirsiniz efendim

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.