Etkinlik tam tarih ne zaman gelicek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Turkey*Repuclic[K§K] tarafından 5 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler arkadaslar 2 sorum var
    etkinlik ne zaman gelicek ve gg basma ındırı kac gun surucek bılgısı olan yardım edebılırmı

2. Merhaba;

Bu link üzerinden takip edebilirsin iyi forumlar.

[Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır.]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2020
  3. yok şu yenı gelcek olan etkınlık test serverıne gelmıstı ya onu sormustum

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Etkinliğin ne zaman geleceği kesinleştiği zaman forum üzerinden duyurusu gerçekleştirilir, forumu takipte kalınız. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Forum içerisinde link paylaşımı ve moderatörlerin kullanmış olduğu "Merhaba/İyi Forumlar" vb. kalıpları kullanmak yasaktır. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  5. hedefim

hedefim User

Ben hâlâ moderatörlerin kullandığı kalıpları kullanmanın neden yasak olduğunu anlamış değilim . Rica etsem aydınlatabilirmisiniz ?

6. Yani sonuç olarak selam verip yardımcı olup ardındanda hoşçakalmasını dilemek sadece modların kalıbı olmasının nedeni ne acaba bende çok merak ettim..
    Sanıyorum ki yetkili taklidi yaparak kandırmak veya suistimalin önüne geçmek için olsa gerek fakat sol tarafta normal hesap olduğuda anlaşılıyorki bilemedim şimdi

Luminous bunu beğendi.
  7. ateistkeci

ateistkeci User

Sol tarafta user yazsa bile bazen buna dikkat etmeyenler olabiliyor bu yüzden normaldir :p

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

ateistkeci'nin vermiş olduğu örneğin yanı sıra, Forum içerisinde görevden ayrılan görevlilerin hesapları da oyuncu hesapları gibi görünmektedir. Bu doğrultuda bu görevliler günümüzde de geçerli olan pek çok cevabı vermiş olabilirler geçmişte. Arama yaptığınızda bu görevlilerin mesajları da sizlere bizim sağlayacağımız bilgilerin aynısını sağlayabilir.

Herhangi bir karışıklık, oyuncuları yanlış yönlendirme ya da zarar verme amaçlı kullanılmaması için üyelerin bu kalıpları kullanmamasını rica ediyoruz.

İyi forumlar.

hedefim ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  9. sagolun kitlebilirsiniz admin bey (shock)

10. Sohbetten banlandın. Tekrar 6.06.2111 saat 12:52 zamanında giriş yapabilirsin. abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiler kaç yıllık ban bu chat ban böyle olurmu adalet nerde 1 aydır banlıyım zaten bunu 1 ay diye gördüm ben lütfen düzeltilsin minerva admincim supporta onlarca deva attım bi hatamı oldu diye hesap ID sını biliyorsunuzdur zaten

11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Chat banı ile alakalı Support'a yazdıysanız haksız yere bir ceza aldıysanız cezanız açılır bununla alakalı bizler herhangi bir şey yapamıyoruz.

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.