Destek Etkinlik Tekrarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxthemexxx2 tarafından 28 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Terör etkinliği bir hafta uzatılsın mı ve lazer storm etkinliği haftaya pazar tekrar olsun mu ?

Anketin kapanma tarihi 2 Kasım 2018.
  1. Evet

68,2%
  2. Hayır

31,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biliyorum bu forumda biz atomu kuarklarına parçalasak gene birşey değişmeyecek ancak bir umut bir oylama yapacağım. Terör etkinliği geldiği hafta herkesin neredeyse en azından bir kapısı lagtan dolayı patladı. Terör etkinliğinin bir hafta uzatılmasını ve bu günkü lazer storm etkinliğinin haftaya pazar tekrar yapılmasını istiyorUZ. "UZ" eki var çünkü saçma sapan bir forbidden hatası yüzünden ben bu günkü hem hades hemde lazer storm etkinliğini kaçırdım. Sunucu birleştirilecek lafını ilk duyduğumda hataların, bugların geleceğini adımdan dahi iyi biliyordum. Beni haklı görenler lütfen oylamada evet seçeneğini, haksız görenler hayır seçeneğini seçsinler. Teşekkür ederim herkese.

2. Hayır diyenler sebeplerini de açıklayabilir mi acaba.

3. .üYe.

.üYe. User

Normal şartlarda hayır derdim çünkü etkinlik dediğin belli bir zamanı olur ve biter her zaman olursa bir anlamı kalmaz. Daha farklı etkinliklerle oyuna renk katılması taraftarıyım. Fakat forumda ve chatte kapıda sıkışan oyunda bağlantı sorunları yaşayan ve mağdur olan arkadaşlar var. Onların hatırına terkrarlanabilir bence.

Şahsen ben bir defa dışında sorun yaşamadım. Sadece bir defa kapıda donma yaşadım ve bağlantı koptu tekrar bağlanmak uzun sürünce patladım. Daha 4 hakkım olduğu için sıkıntı olmadı. Ara ara da oyuna girişte bağlanıyorda kaldı veya bağlantı koptu kapı dışındayken.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.