Bug / Oyun hatasi Etkinlik (Terör Girdabı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ASİKURT[AZAD] tarafından 19 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizleri bir kez daha alkışlıyorum sayın DOT ekibi bu etkinliktede bizi eğlendireceğiniz yere sinir küpü yaptığınız için alkışlıyorum.Etkinlik kapısına giripte Bağlanti kopmalarından,donmalardan kapıda giden 5 canım için alkışlıyorum sıktığım onca elit için alkışlıyorum şaşırmadım şaşırtamadınız yine beni sayın DOT ekibi bu etkinliktede elinize yüzünüze bulaştırdığınız için alkışlıyorum sizleri tebrikler tebrikler :mad::mad::mad:(shock) Etkinliğiniz sizin olsun,etkinlik bitesiye kadar bu oyun oynanmaz...

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorunlardan ötrü çok üzgünüm, bu sorunların hepsi Almanyadaki teknik ekip tarafından bilinmkete ve üzerinde çalışılmaktadır.
    Bu sorunların çözümü için pazartesi günü oyunda yazılımsal ve sunucu bazlı iyileşdirmeler yapılacaktır. Ayrıca yaşadığınız mağduriyyeti telafi etmek için belli bir giriş bonusu üzerinde çalışılmaktadır. Buradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sizden ricam biraz daha sabır etmeniz olacaktır.

İyi forumlar.

3. haci.

haci. User

saçma sapan bir oyun ..dahada saçması ısrarla oynamaya çalışmak ..hele en saçması bu oyuna para harcamak..

4. m
    Modum pazartesi ne gelecek telafi olarak????

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Ben mesajı yazdığım saatde oyuna yaşanan sorunları çözmek için bir güncelleme uygulanmışdır. İlaveten bu güncellemenin oyuna etkisini tam olarak anlamak için çift ödül günü tekrar aktif edilmiş ve galaksi kapılarında %20 indirim uygulanmıştır.

Telafi ödüllerinin yakın zamanda verilmesi planlanmaktadır. Elimize kesin bilgi geçtiğinde sizlerle paylaşacağım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.