Öneri Etkinlik:Toplu İstila

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™€LITE•KILL€R™TR6 tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olabilirmi?

1. Evet olabilir

83,3%
  2. Hayır düşünmüyorum

16,7%
  3. Geliştirilebilir

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni İstilalar Eskisi Gibi zevk vermiyor Oyuncu Azlığı Sıkıntısı oluyor Bu önerdiğim yöntem ile:

Artık Oyuncu Azlığında Sorunlar kalkabilir öncelikle X3,X5 Gibi haritalarda bulunun eski istila portalları her şirketin kendi haritasına diyilde Herkeze Açık yani aynı haritaya atacak Bu haritanın Özellikleri Sırasıyla şöyle;

- Rakip şirketler arası saldıraya korumalı ancak Yaratıklara vurabileceğimiz bir alan.

-Mayın Kullanılamayan Ancak İnsta kalkan kullanılabilecek.

-Pet Hasarları sadece Npclere vuracak yani Toplu istila haritasındaki Rakip veya dost Gemilere pet kamikaze hasarı İşlemiyecek.

-Toplu istila Haritasında patlayanların Diroit Hasarı Almayacak.

Gelelim Gelecek Npclerin Güçlerine Ve Npclerine Toplu İstilada 8 adet dalga gelicek

1- Dalga

-1 Cubikon[x2 Gücünde] Ve Protegitler

-1 Uber Kristallon [X2 Gücünde,Ödülleri 4 katı]

2-Dalga

-1 Boss Kucurbium[Ödülü 2 katı] Ve yanlarında kucurbiumlar

-2 Uber Kristallon [x2 Gücünde,Ödülleri 4 katı]

3-Dalga

-1 Uber Kristallon [x3 Gücünde,Ödülleri 4 katı]
    -50 Protegit[X2 gücünde,2 katı Ödül]

4-Dalga

-1 Uber Lordakium [x4 Gücünde,Ödülleri 6 Katı]
    -60 Kristallin

5-Dalga

-1 Boss Kucurbium [Ödülü 2 katı] Ve yanlarında kucurbiumlar

-1 Adet Battleray İnsta Kalkansız[X2 Gücünde,Ödülü 4 katı]

-16 Adet Annihilatör

6-Dalga

-1 Boss Cubikon[Normal Cubikonun 2 katı Hp ve kalkan]

-1 Uber Kristallon[4 Katı Ödül]

7-Dalga

-4 Uber kristallon

-8 Boss kristallon

-16 Kristallon

-32 Kristallin

8-Dalga

-Uber Kucurbium[Özellikleri biraz aşağıda]

-1 Cubikon Ve 30 Protegit

Toplu istila Haritasını Baştan sona bitirenler 5000 Uridium,1.200.000 Kredi
    2500 Şeref Puanı kazanır 3 veya daha az dalga bitirenler bu ödülün
    yarısını kazanır.

Uber Kucurbium:

• Can Puanı:40.000.000

• Kalkan Puanı:30.000.000

• Saldırı Puanı:20,000,40.000 Bazen 100bin ve Yavaşlatma özelliği

• Hız Puanı:220

• Vermiş Olduğu Tecrübe Puanı:1500000,3000000,4500000

• Vermiş Olduğu Şeref Puanı:33333

• Vermiş Olduğu Uridium Miktarı:24223

• Vermiş Olduğu Kredi Miktarı:84222199

Uber kucurbiumu Kesince içinden 4 adet Bonus kutuları düşer ve içindeki ödüller şöyledir:

-5000 UCB-100,500 RSB-75

-Rastgele Korsan kutusu ödülü

-Lf-3,bo-2,Elit hızlar,Kamuflaj cpuları,%00000,1 İhtimalle Diroit veya gemi tasarımı

-Paymente düşen defcom ve defcomun kırmızı ateşpar tasarımı

Not:Ateşpar tasarımının %5 Vuruş desteği sağlar

Ateşpar örnek fotoğraf:

Lütfen düşüncelerinizi ve önerilerinizi yazın Ekleyeceğim

Ufak bir not:Bu yöntem ile Seviyesi ve gemi ekipmanı Düşük arkadaşlar da Kasılabilecek :)

Eklemeler:

-Bu haritada en fazla hasar vuran diyil yaratığa en uzun süre Lazer hasarı yapana göre ödül verilecek.

-haritada 2500 uridium ödül alabilmek için en az 100.000 Hasar vermen gerekli 5000 uridium ise 250.000 yani girip bekleyip kaçarsanız ödül alamassınız.

-Şuanki istiladaki Gibi Şirketlerin en çok yaratık kesme puanı gene aynı şekilde çalışacak yani en çok yaratık kesen şirket puan alacak ve %5 ekstra uridium,tp,şeref ödülleri alacak

-Kasma sorunu hakkında;kasma sorununa birşey yapamam ancak,Bu haritada sadece yaratıklara kilitlenebilecek yani diğer oyunculara tıklayamayacaksınız yani buda yaratığa tıklamanızı kolaylaştıracak

Son düzenlenen: 24 Ağustos 2015
    ELFİDA___ ve Prophecy bunu beğendi.
  2. ELFİDA___

ELFİDA___ User

günaydın bu güzel bişe ama yapmazlar çok şey istemişin sakimm:)

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Güzel bir konu lakin oyunda istilanın ne olduğu konusunda fikri olmayanlar var. İstila maplarına su anda giren bir oyuncu girdiği gibi patlıyor, yani istilaya girmeyi oyuncular sevmiyor. Senin verdiğin yaratıklarla (ödüller çok güzel) bu mapta 10 elit bir oyuncu olursa (en az olarak söylüyorum) şeref kombo yaparlar :D (en çok vurana gidiyor ya şeref tp uredyum falan) Yani bunların ince bir detay daha çekmen lazım.
    Oyum Olumlu +1

4. ya orda gidiceksin bos kucurbium uber kucurbium kesceksin o kadar x2 x3 x4 x6 harcayarak ve sadece en sonunda 5k uri alıcaksın ödül çok düşük olmuş bence ayrıca adam 1. dalgaya gelir ölür 2500 uri alır bedavaya onuda ayarlaman lazım bu işleri ince ince düşünmek gerekiyo hep DO üstleri bu konular yapılırsa suistimal edilebilecek mi onu düşünüp karar veriyolar(tahminimce tabi)o yüzden çok ince düşünmen lazım onlarada dikkat et

5. İsteklerinizi konuya ekledim bir bakın :)

6. WolfWar

WolfWar User

Mantıklı güzel bir fikir olmuş +1

7. Arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli bu konun altına atılan önerileri konuya ekliyorum :)

8. Merhaba ,

Eski İstila Geri Gelsin tarzında bir konu vardı. O konuyu inceleyip eğer uygunsa o konudan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  9. Düşmanla aynı haritada olacaz ama sıkamayacaz. Üstüne üstlük birde oyunun kasma sorununu yaşayacağız. Zaten girilmiyor istilaya o zamandan sonra hiç mi hiç girilmez.
    Hem ayrıca istilada bile şirketler birbiriyle yarışıyor. kazanana günlük %5 ekstra uridium,tp,şeref ödülleri veriyor.
    Sıkıntı olur bence bu seferde kasıyor diye şikayetler gelecektir diye tahmin ediyorum şahsım adına.

10. Konuya ekledim :)

11. Bir de sonlarda eklediğin kısım yani 5000 uridium için 250k vuruş gerek.
    250k vuruş zaten 4-5 vuruşluk iş bu çok kolay olur ve anlamadım da ne demek istediğini.
    250k vurana 5000 uridium mu demek istedin ?

12. Bence bir değişiklik olacaksa eskisi gibi seviye sistemi olmayan bir istila getirilmeli, aynı şirket üyeleri tek bir portaldan istila'ya atlayıp ortk olabilir. Skb'li bir istilada açıkcası ben düşmanımla birlikte aynı NPC'den ödül almayı istemem. Bu kendi şirketimdeki düşman klanlar için de geçerli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.