Etkinlik ve Hedef Etkinliği Kayboldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 140K uridium harcadım, şimdi ne olacak? Plutus etkinliği de gitti, oyuna da girmiyor, girse kapıdan atlamıyor, biz bu durumu yıllardır neden çözemediğini anlamıyor, kafamızı duvarlara vuruyorduk.

Geçen hafta birleştirde sıkıntı olduğu için BO3 alamadım, bu haftada çok şükür bir hata türedi oyuna giremediğim için BO3 alamıyorum.

Edit: bu ara birleştir sorunu hala çözülmemiş :D

Son düzenlenen: 18 Temmuz 2020
    mirza011tuncay bunu beğendi.
  2. Richie

Richie User

Biraz forumda diğer konulara da baksanız aslında tüm sorularınıza cevap bulursunuz konu kirliliği de oluşturmazsınız.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle belirtmiş olduğunuz Plutus etkinliği ve savaş bileti hakkında açıklama Burada yapılmıştır.
    Yaşanan sorunlardan dolayı teknik ekip çalışmalarını sürdürmektedir. Birleştirmiş olduğunuz B03 Kalkan Jeneratörü için sorunların çözüldüğünü aşağıda belirtilen çözüm yollarını uyguladıktan sonra sayfanızı yenilemeniz gerektiğini belirtmek isterim.

DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

Forum Kanalı içerisinde amacımız oyunculara yaradımcı olmak olduğunu belirtmek isterim. Konu incelemesinde bulunayan oyunculara da açıklama yapmamız gerekmektedir. Bütün oyuncuların Forum Kanalı kullanmayı bilmediğini eklemek isterim. Lütfen tekrarında bu tür tartışma ortamı oluşturabilcek mesaj içeriği oluşturmayınız :).

İyi Forumlar Dilerim.

4. -gemi2012-

-gemi2012- User

Bo3 birleştirme şartlarına
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S
    bunlarıda ekleyinde millet ne yapacağını bilsin :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
    mirza011tuncay, smoonrise ve 34KAAN37 bunu beğendi.
  5. 34KAAN37

34KAAN37 User

Son derece mantıklı bir çözüm önerisi. Arkadaşımızın fikrini destekliyorum. Montaj tarifine bu maddeler de eklenmeli.

mirza011tuncay bunu beğendi.
  6. smoonrise

smoonrise User

İndirmeli olunca devam edecek mi aceba bu klişe :) eğer devam etmez ise fikir havuzuna yazmak lazım indirme istemcisine çerez ekleyin ön belleği ve çerezleri silmeden rahat edemiyoruz diye :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
  7. kesinlikle doğru bir tesbit burası hernekadarda sorunlara çözüm bulma yada arama platformu isede öncelikle biraz araştırma yapmak lazım en azından son mesajlara bakılsa güncel sorunlarla ilgili konular mevcut..burası bizim ortak kullanım alanımız hernekadarda forum cm fm leri burayı özel mülkleriymiş edasında kullansalarda bizimde başta konu kirliliği olmak üzere rahatsız olduğumuz meseleler var.en başta güncelleme bölümü tamam fikir sunma bölümüde bukadarda olmazski herşeye bir konu açmak o bölümü maksadının dışına çıkarmış durumda.forum kullanmayı bilmeyenler olabilir buna sözümüz yok fakat uyarırsanız bilgi sahibi olmuş olur birdaha yapmamaya çalışır..siz nasılki üst üste mesaj yazanları forum kullanmayı bilmez demeden uyarıyorsanız diğer kullanıcılarda uyarabilirler.

8. ya oyun bitmiş be diğer oyunlar her hafta etkinlik düzenlerken bu oyun hala çerezleri temizlemekten bahsediyor kardeşim millet para yatırıyor bu oyuna sizin oyuncuları forum kullanamamakla itham etmeniz ne kadar sığ olduğunuzu gösterir ya doğru düzgün bir oyun ve değerli etkinlikler için çaba harcayın yada dükkanı kapatıp gidin nokta

9. Richie

Richie User

Konuyu açıyorlar sonra çekip gidiyorlar ne bir geri dönüş ne bir cevap ne bir araştırma. Ben de yeni bir şey oldu sanıyorum oturup bakıyorum konuya.

10. titans___

titans___ User

şimdi kronos etkinliği var kapıya girsem gemi kapıda mı kalır ne olur birleştir yine mi gitti ?

11. Sen ne diyorsun ya, konuyla ne alakası var?

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ancak yaşanan birleştir sorununun devamlı olmaması sebebi ile böyle bir işleme gerek kalmamaktadır. Genel olarak yapılan güncellemelerden sonra belirtilen işlemleri yapmanız oyun sağlığınız adına verimli olacaktır.
    Öncelikle ufak bir düzenleme yapmak isterim. Burasının özel bir mülk olmadığını ve gerekli düzenleri sağlayan kişiler olduğumuzu belirtmek isterim.
    Forum Kanalı içerisinde gönüllü olarak çalıştığımdan dolayı yetki geçerliliğimin Forum Kanalı olduğundan dolayı gerekli düzenleme, sorunlara karşı çözüm ve uyarı işlemlerini gerektiği şekilde yapmaktayım.

Konu içeriğine gerekli cevap verildiğinden dolayı tartışma ortamına sebebiyet veren içerikleri barındırması sebebi ile kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.