Etkinlik ve Server'lar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Slm,
    Serverımıza göre yapılan etkinliği nasıl nerden takip edebiliriz örnek verirsek 150.000 uri alana şu hediye vs gibi yada daha baska bunun gibi butun etkinlikler tr de değilim forumdan bayram etkinliğinde almıştım normal olarak yararlanamadım hedıye vs gelmedi kendi serverımı nasıl nerden takip edebilirim

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yabancı serverlerda o etkinlik gerçekleşmemiş olabilir.Çünkü yabancı diğer yabancı serverlarda bayram kullanmıyor.Support ile iletişim haline geçerseniz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Herkul etkinligi globallere de geliyor.Bayram etkinlikleri gelmiyor onumuzde de bayram var ama. yapacak bisey yok bende globalde oynuyorum :(

4. DaRRaB

DaRRaB User

Gecen sefer bayram diye aldık meğer bize vurmuyormus o yuzden nasıl takıp edebiliriz mesela dedinizya hercul geliyor ve bunun gibi etkinlilkeri :) nerden yani
    Tabi o işi hallettim bizim server farklıymıs yanı ben serverlara gore oldugunu dusunmedım ozaman ve aldıklarımız bosa gitti hedıye felan gelmedi o yuzden kendi serverımızdaki etkinlikleri ne zaman baslıo nelerdir nasıl öğrenebilirim siz burda bayram etkinliği yazıyorsunuz ama malesef bize vurmuyor
    Kolay gelsin

Son düzenlenen: 9 Eylül 2015
  5. Bunlar oyuna girdiğinizde 3d,yeni forum güncellmesi falan diye bi bölüm var ana sayfada etkinlik gelirse yazıyor.Herkul etk,inliğini orda görmüştüm.Globallere geliyor..Orda dediğim yer yani VRU/MMO/EİC bülten yzar yukarsıında aşağısında da 3d vs. şeyler vardır.Bir etkinlk gelirse direk orda yazıyor.

6. DaRRaB

DaRRaB User

Hmm tamam orayı takip edelim ozaman acaba dedim forumda bunla ilgili yer varmı çok sğl tşk ederim umarım kaçırmayız sizin gördüğünüz neye karşılık herkul veriyordu ve ne zamandı acaba kusura bakma çok sorduk ama :)

7. Ne demek ne zaman sorunuz olursa burdayım....
    Cuma -pazar günleri olmuştu(şubatta ve temmuzda gördüm 1 er kez)
    75.000 Uridium alana 750 ekstra enerji
    150.000 uridium alana 750 ekstra enerji+HERCULES diroit tasarımı
    330.000 Uridium alana 750 ekstra enerji+HERCULES diroit tasarımı+1 aylık premuim+Yarasa Uçuş Düzeni
    ---Pazar günü 9-10 arası gelen X-3 ü de etkliyordu yani 150 yerine 450 geliyordu yanında da 750 gg + herkül

8. DaRRaB

DaRRaB User

x3 Çok iyi denk gelmiş valla umarım gelirse kaçırmam fark ederim Peki örnek verirsek 150.000 uri aldım 10 kere ayrı ayrı ozaman 4.500.000 uri ve 10 herkul ve 7500 enerji geliyor değilmi yani sınır yok herkes 1 kere alabilir diye

9. Aynen öyle sınır yok.Bende onun için para biriktiriyorum valla :D ...Hherküles yerine Havoc olanı da gelebilir.

10. DaRRaB

DaRRaB User

İyimiş umarım kaçırmayız doğmamış çocuğa don biçtik ama :)
    Tekrar çok teşekkür ederim.

LastShot12345 bunu beğendi.
  11. تأثير

تأثير User

Bu tarz herkül vs veren etkinlikler her serverde oluyor ama özel günlere göre vs. değişir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.