Etkinlik yapmayın Arkadaş!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **OpT1MuS** tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaw ne biçim iş yapıyosunuz alt yapınız varmış gibi 1 güne 3-4 tane etkinlik atıyosunuz yahu yapmayın hiç bişey istemiyoruz ya. Allah aşkına 5 dk önce corsair kesiyo beni gemiyi tamir ediyorum 2-3 e doğru gidiyorum yolda giderken bi anda tek yiyorum ve yazana bak corsair tarafından imha edildin taa 2-1 e geri atıyo. Hitacı kesiyorum sol alt portalda ateş ederken ta sağ üste atıyo yahu YAPMAYIN ETKİNLİK FELAN YAPIYOSANIZDA ŞUNU ADAM GİBİ YAPIN 1 GÜNE 3-4 ETKİNLİK ATIP ARTİSTİK YAPMAYIN BİZE !!

2. bu oyun indirmeli olması lazım bence

3. Drowhake

Drowhake User

Lütfen tek konu açınız. !

4. adam haklı baskına gidiyoruz 3-3 ten 2-3 e atlıyorum saldırıya koruma vermiyo saçmalıyo oyun sağa sola atıyo az kalsın kesiliyordum (kolay kesemiyolar malum ;))

5. Merhaba ,

İlk olarak alternatif çözüm önerilerini deneyiniz. Ayrıca son zamanlarda bir çok kişi DNS ayarı kullanıyor. Bu kullanılan DNS ayarları bu tür sıkıntılara neden olabiliyor. DNS kullanıyorsanız iptal edin ve otomatik DNS aldırıp deneyiniz.

İyi forumlar.

6. DNS ayarıyla felan oynamadım hiç modum bir oyuncu olarak herşeyi yapmış birisi olarak yazıyorum bunları.DARKORBİT 1 GÜNDE 3-4 ETKİNLİK KALDIRACAK ALT YAPIYA SAHİP DEĞİL. Bakın foruma bi şikayetçi olmayan var mı? Benim tek isteğim oyuna girip hitacın etrafında dönmeyi denesinler bi baksınlar onlarda anlayacak.

7. Merhaba ,

İncelenmesi için gerekli yere ileteceğiz. Genel bir sorun varsa en kısa zamanda düzelteceklerdir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.