etkinlik zamanı ve zpve modulleri

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ...VENÜSLÜ... tarafından 19 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar protegit tantanası etkinlik ile ilgili 1.sorum..

Etkinlik tarihleri; 19 Mayıs 12:00 - 22 Haziran 23:59 (Yerel Sunucu Saatiyle) demişşiniz gerçekten bu kadar uzun sürecek mi? bunda bir hata yok değil mi?30 günden fazlamı sürecek??

2.sorum.
    ''Etkinlik sırasında Birleştir’de inşa edebileceğin aşağıdaki Kararsız Modüllerden bazılarını edinebilmen mümkün. Alabileceğin modüller: HPZPVE DMGZPVE SHDZPVE SPCZPVE denilmiş etkinlik açıklamasında..

ama birleştirde yok bu modullerin hiçbirisi...etkinlik hatası mı??

2. 1.Soru: Sanırım yazım hatası olmuş çünkü anasayfada yazan etkinlik saati ortalama 14 gün yapıyor.
    2.Soru: Yazımla ilgili bir hata olabilir dicem ama dolaylı olarak birleştirden efsanevi cpu basarak ondan gelen yaratıktan şansa modül düşürebiliyorsun.:D

3. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

1. Sorunun cevabı bir hata düzenleme için not aldım.

2. Sorunun cevabı "Belirtilmiş etkinliklerin planlanmış olan etkinlikler olduğunu Bigpoint'in son dakika değişiklik yapma hakkını gizli tuttuğunu belirtmek isteriz." GİŞ kurallarında yazılı olan değişiklik hakkını kullanmış olabileceğini düşünüyorum.

Saygılarımla,

Amiral34.

4. 2 sorum için kesin bilgi veriseniz daha iyi olur.çünkü topladığım kaos parçalarıyla uzaylı cpsu yerine zpve modullerini yapmak istiyorum..kesin bir cevabınız varsa verin.yoksa konuyu kilitliyebilirsiniz.teşekkürler..

5. BUKANN

BUKANN User

1.madde için bizim duyuruda bir rakam fazlalık var 2 haziranda etkinlik bitecek :)o_O

2. madde için almanca ve ingilizce forumlarda da birleştir'den alınabilecek şeklinde yazılmış çok ilginç. bana pek olası gelmedi ama olursa güzel olur :D

6. oben

oben User

bu geçen etkinlikte böyleydi yaratıklardan modül düşüyordu.eminim son kararım.

Sayfayı Paylaş