Bug / Oyun hatasi etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

başarı kısmında ki enfekte bölümü hepsi tamam son 2 başarı var 1. hastalık görevlerini bitir 4/5 diğeri tüm hastalık basarılarını aç! fakat 2 gündür görev yapıyorum hastalık olanı hala 4/5 de duruyor görevler neden başarıya saymıyor acaba? ünvan için cephane alıp 100 hasta ediyoruz 100 kişi iyileştiriyorum fakat ünvanı alamıyoruz nedeni nedir ?

2. Merhabalar;

Bu durumu supporta iletiniz lütfen.

İyi forumlar.

3. 200 Den Fazla kişiyi serum ile iyleştirdim ünvan hala gelmedi bendede

4. andermo83

andermo83 User

Büyük Veba
    Tüm görevleri tamamla (hastalıklı). 4/5
    Xeno Virologu
    Tüm görevleri tamamla (sağlıklı). 4/10
    2 gündür hatta bugun 3. gün 3 er görev yaptım hasta sağlıklı hala böyle duruyor diğer tüm başarıları açtım fakat yapılan görevler bunlara saymıyor, bütün yatırımı zaten tüm başarıları acınca gelecek ünvan için harcadım fakat böyle yarım kalacaksa böyle iş olmuyor

5. Arkadaşlar bugün sağlıklı görev var mı? Bende çıkmıyor, hastalıklı var oda 1000 cephane kullan lakin sağlıklı çıkmıyor ve bu güne kadar 4 adet yaptım.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Başarılar kısmına teknik bir sorun olabilir. Biz merkeze ileteceğiz. Lütfen sizlerde durumu Support ' a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.