etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm bir etkinlik yapiyorsunuz kapiya girdim adam yanima gelmeden direk isaretlio vura vura geliyor nasil bir etkinlik bu neden bu oyunda hep hile yapan kisiler kazaniyor

yok yapamiyorsaniz etginlik ne yapmayin ya bence

4.1 4.2 4,3
    kasan kisiler devamli kazaniyorlar uri ceken kisiler hep magdur oluyor neden bizdemi hile yapalim
    ilaki

uzakdan vura vura geliyor bu porgam 4 yilidr var bir turlu iptal edemiyorsunz yada isinize gelmiyor

sabir sabir demeyin sabir kalmadi

2. 23 inchlk ekran kullananlar var onların ekran genis oldugundan sizi direk gorup isaretleyrbiliyorlar.

Hile olayida var

3. yok kardesim yuzde yuz var ema ne fayda etmiyor oyun gunden gune igrenc bir hale gelmis paraniza yazik ya

michael666 bunu beğendi.
  4. Hile kullanıp benden sumsugu yiyende var :)

Ema insta bunlara ise yarayamayabilir fakat bunlarin videosunu cekecen youqtube a koyacan hem adami rezil edecen hemde supporta yollayacan. Support inceledigi halde problem cikariyorsa oyuna dava acabilirsiniz ve tuketici haklarina bildirebilirsiniz.

5. Support
    guvenmem ben sahsen kendi adima konusuyorum yaptiklari birsey yok hakliyken haksiz duruma dusersin Support gorev yaparken klan tagina gore islem yapiyorlar

6. Bunun bende farkindayim iyi adminlerde var bu adminlere denk gelirsen bannlama yapabilirler supportda sırf böyle taraf kişiler yok.

Taraf tutanıda var düzgünce işini yapanda var

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hileciler konusunda darkorbit önlemini zamanında aldı ve çoğu kişide cezalandırıldı. Ama gün geçtikçe bir yolunu bulup yeni fikirlerle hile kullanmanın yolunu buluyorlar.Sizlerden gelen şikayetler üzerine yöneticilere bilgi veriyoruz zaten. Bunları önlemenin yolu çokta kolay olamasa gerek. Biraz sabır lütfen hileciler gereken cezayı alıcaktır.

İyi Forumlar.

8. HANÇER

HANÇER User

Merhaba,

Özür dilerim araya gireceğim buna dair kanıt var mı elinizde taraf tutan veya gerekli kanıtları sunulup ceza alması gerekirken almayan suport admini veya adminleri tarafından geçiştirilen konular var ise bildirirmisiniz bana.Gelelim diğer konuya hile kullananları engellemek için bazı yenilikler gelecek bekleyiniz kısa zamanda.Yanlız sizden ricam bir durum var ise bunu dile getirmeden düşünün özellikle taraf tutma konusunda asılsız ithamlarda bulunmayınız.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Temmuz 2015
  9. coder545

coder545 User

hilecileri bulmanin en kolay ve hatasiz yolunu acikliyorum ts lere normal oyundan bi oyuncu gibi davranarak girin 5dk konusmalari dinleyin herkesin hileci oldugunu agizlarindan duyun denendi %100 calisiyor . chattede artik utanmiyolar yakinda boyle yazilar gorucez
    -kapat onu elinle oyna
    + n1e2 hi1le2si ka12rd1es2im y1a2 :D

10. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

ekran boyutunun oyundaki görülen alan ile alakası yok...istersen 50 inch ekranda oyna çözünürlüğün aynı olduktan sonra görülebilen alan sınırı değişmez...çözünürlük değişmediği sürece ekran boyutunun artması sadece piksellerin büyümesi demektir...

11. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

alan sınırı değişiyor bazı ekranlardan ekrana değişiyor bunu kendi gözlerimle gördüm çünkü :)

12. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

her ekranda aynı boyut piksel ve piksel aralığı yoktur ve sen öyle gördüğünü sanabilirsin..işin teknik gerçeğidir bu..çözünürlük değişmedikçe görülen alan değişmez..bu sebepledir ki çözünürlük düşünce ekrandaki görüntüler büyür ve leş gibi görünür....:)

13. Aksine oyunda ki mesafe genişliyor darkorbitde.

17.3 inch ekrana ve nvdia gtx 260 a sahip bir ekran kartı vardı bir akrabamda onun bilgisayarında oynarken sabit 60 fps de ve görüş mesafesi benim bilgisayara göre daha genişti.

Yani ekran boyutu ve ekran kartının çœzünürlüğü ile alakalı gözlerimle şahit oldum.

Hile yapanları bulucan sopayla dövecen :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
    KatilLaz53 bunu beğendi.
  14. hancer admin sizin burda olmaz denilen bir cok kiside degisiyor ve yapiliyor sana bir ornek vereyim

bakin ben ikahamet kagidi yolladim bana bizden haber bekleyin dediler 4 gun haber bekledim ****** denilen kisi yazdi bana alis veris yapmadim 4 gun sonra hesabim dollar 1 gun sonrada euro dondu alis veris yapamadim bana mail atti dedigi su eger alis veris yapmadiniza euro donmusdur 1 kerelik yapilan degisilik bir daha olmaz ama 4,5 ts gittim onlarda 3 kere degisilik yapilmis bize yok denilen onlara oluyor ama 2008 den berli bu oyunda adalet yoki olsaydi bu kadar kisi oyun birakmazdi
    sana bu sadece bir ornek di bunu kac sey var onlarda bende kalsin dedim etginlik yada su yada bu burda kollama oldugu surece 1 adim ilerleme olmaz
    bunu sizde biliyorsunuz bizde neyse kolay gelsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
  15. HANÇER

HANÇER User

Bu konuyla ilgili suporta yazın gerekli açıklamalar size yapılır.Gerekirse HANÇERİN dikkatine diye başlayınız maile bana yönlendirirler.Ödeme mağazası sorunu çok farklı bir sorun şuan ki konuyla ilgili.Konuyu sonlandırayım en iyisi hilecilere karşı yeni önlemler ve yöntemlerimiz olacak yakın zamanda bunu göreceksiniz.

16. suan dediniz sekil mail attim hancer admin kolay gelsin iyi gorevler aciklamayi yaptim

17. hançer adminim elimizde kanıt olsa ne yazar kanıtları gönderdiğimiz kişilerde haksızlıkları yaptığı iddea edilen kişiler değilmi..değişmesi gereken çok şey var oyunda vesselam..

18. (Patiq)

(Patiq) User

bu yonden dogru soyluyorsun nasıl aksını ınkar edıyorlar bu dedıgı anlamakta gucluk cekıyorum demekkı onlar hıc arstırmamıs ve denememısler, laptop ıle monıtor arasındakı fark cok laptobumda alan dar gorunurken,, tv pc sındekı alanım 2x kadar yanı kısacası oyun a nasıl gırersen gır neyle gırersen gır genıs alan gorunum farkı var

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  19. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.