etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rufless48 tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. rufless48

rufless48 User

ya yeter artık insanı gerçekten sıkmaya başladınız koskoca darkorbit bu kadar mı rezil olur ya
    ayın 19 unda x3 saatine uri çektim urilerim geldi ama hediyeler gelmedi ve birsürü kişice aynı sorun var supporta yazıyorum işleme alınmıştır diyor ama 4 gün geçti ortada cevap falan yok bak bu durumdan mağdur olanları toplarım giderim şikayet ederim yeter artık insanı oyundan soğutuyosunuz ya 5 gün olucak nerdeyse forum adminleri sizde hep aynı cevap yazıp durmayın yok neymiş hangi ödeme yöntemin,supporta yazın olmaz bu kadarda artık soğuttunuz insanı

2. malıbu44

malıbu44 User

benimde hercul ,gg ve anahtarlarım gelmedi

3. rufless48

rufless48 User

en kısa zamanda halledilicektir yazıyo suport ne zaman hallediceksiniz acaba 1 sene sonramı bunca kişiyi mağdur ediyosunuz

4. Mağdur olan çok kişi var chat dolup tasşıyor pek çok kişiye gelmemiş ödülleri.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ödüller gelirde 10 gün sonramı gelir 1 ay sonramı Allah bilir.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Mağdur durumdasınız anlıyorum. Ve size ödüllerinizin verileceğide söylenmiştir. Hergün aynı konuları açıp sormanız gereksizdir. Yöneticiler hatayı düzeltecekler ve sizlere ödülleri topluca vericekler. Önce ödül alamayanların tesbitini yapıp sonrasında topluca gönderilecektir. Beklemede kalın.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Temmuz 2015
  7. Merhaba,

Aynı mesajları farklı başlıklarla tekrar açmak forum kurallarınca etik değildir.
    Konunuza BURADAN devam ediniz.
    Devamı halinde cezai işlem uygulanabilir.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.