Etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇΛИΛKKΛLЄ tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bugün gg lerde olan %31'lik indirim ne zaman sona erecek bilgisi olan var mı?

2. userqq

userqq User

Gece 1'de olabilir ama tam bilmiyorum genelde bu tür indirimler günübirlik geliyor.

3. ghnengn

ghnengn User

2 gün kalacak yani 1 gün daha var

4. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

şu diroit düzenlerine ne zaman indirim gelicek peki ??

5. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

yarın %15 lik indirime girecek.

6. Bu indirim hep olsa keşke bütün paketlerle %61 indirim oluyor :D 60k ya zeta açılıyor 50k ödülü var kısır döngü gibi :D

7. bugünde kalıcakmış

8. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

eyvallah önümüzdeki günlerde bütün olucak indirimleri etkinlik kutularını felan bildiğin varsa söylermisin :D

9. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Malesef hocam bende bilmiyorum oyundaki adminler paylaşırken bunu gördüm bende öyle faydalandım :)

Son 20 Kod sahibi arıyor diye aratırsan bulurusn.

Son düzenlenen: 28 Aralık 2015
  10. Merhabalar;

Üyelerin forumda link paylaşması yasaktır lütfen Forum kurallarına uyunuz.

İyi forumlar.

11. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Darkorbitin kendi sayfasının linkini paylaşmak yasak olmaz diye düşündüm ama tabiki sizde haklısınız :)

12. Link içeriğini bazı kişiler bilemez bu yüzden forum içi diye virüslü link atan olur hesap çalar falan filan :)

13. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Tahmin ettim neyse banlanmadık ya o bana yeter :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.