Öneri ETKİNLİK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deli_bey tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deli_bey

deli_bey User

OYUN ETKİNLİKSİZ GÜZEL OLMUYOR Bİ GÜZEL ETKİNLİK YAPARSANIZ ÇOK MUTLU OLCAĞIZ HEP AYNI ŞEYLERİ YAPMAKTAN SIKILDIM GÜZEL EĞLENCELİ ETKİNLİK YAPARSANIZ SEVİNİRİM
    :d :d :d

2. Ful +fulsen her 2 ayda bir etkinlik var guzel degilsen :) tum etkinlikler zarar size :)

GREED bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kucuk harf yazin dicek simdi modum :D etkinlik 15 inde geliyor hazirlanin:)

4. pek bişey anlamdım biraz açıkla o etkinliklerde cerah varmış :)

GREED bunu beğendi.
  5. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Gerekli düzenlemeyi yapınız.

Fikir Havuzunda ki konulara Anket eklemelisiniz.

iyi forumlar.

6. bide arkdşa bilgi verseydiniz Modum :)

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben bilmiyom ki cerrah gelcek mi :D kucuk harf yazmassa uyarcak mod demek istedim bide :)neresini anlamadin:D

8. Mod seslenmiştim ben sen kimsin :)

9. Karnaval etkinliği geçen sene 16 şubatta başlamış ve yine 16sı olabilir 15 olarak bilgi verilmiş ama 16dır heralde.

Konuya gelirsek fikir değil konu yanlış yerde.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

dikat et bak orda benim yazimi cevapla yazmissin kendime anlamam dogal yani degilmi ;)

11. Merhaba ,

Zaten belli aralıklarla yapılan etkinlikler var. Bunların dışında bazı özel zamanlarda daha farklı etkinlikler düzenleniyor.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

12. konuyu açan arkadaş varken :) sizmi :)

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yilmaz anlasamiyoruz ,ibakarmisin iyice yukari ben konuyu yazana alinti yapip cevap yazmisim ardina sen benim yazdigimi alinti yapip soru sormussun .soylermisin bana yazmis olmuyon mu.iyicene bak yukariya sonra bana dersin sanki sen yazmadinda ben mi atladim allahim hic sevmem boyle seyleri bana yazilmayana boyle cevap yazmazdim normal de.

14. o yazıyı yazdıgımı hatırlamıyorum dur kardeşime sorayım k.b :)
    Adımı nerden bilyorsun enteresan :)

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D forum nikinde adın yaziyor .tamam sorun degil .yani benim mesajimi alinti yapinca cevapladim.en azindan bunu gormeni sagladim .gecen iyi olsuın.

16. forum hesabıma girmişler k.b :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Merhaba,

Adminimizin de belirttiği gibi hali hazırda belli aralıklarla gelen etkinlikler var.Eğer daha farklı bir etkinlik gelsin diyorsanız nasıl bir etkinlik gelmesi gerektiğini ince detaylarını da göz önünde bulundurarak güncelleme ve fikir havuzuna atabilirsiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.