etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 20 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lllecelll

lllecelll User

etkinliğin sonuna kadar tüm görevleri eksiksiz bir şekilde yaptığımızı varsayarsak max: kaç lf4 alırız?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Bunun için oturup matematik hesabı yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum :)

İyi forumlar.

lllecelll bunu beğendi.
  3. lllecelll

lllecelll User

:D

4. Tüm gorevleri yapmanız için serüven kutusu toplamanız lazım, şöyle ki katlayıcıyla beraber serüven kutusundan 3 LF-4-PD (yansıma sondası) çıkarabilirsiniz. Şansa bağlı olduğu için net rakam söyleyemiyorum. :)

5. lllecelll

lllecelll User

hp lf4 için söylüyorum.

6. benim tahminimce sadece görevler ile 3 kere bitirilebilir heralde birazcıkta kutu felan toplansa ordanda puan gelir 3-4 tur döner. ben en azından öyle hesapladım kendimce. ama kutuları sürekli toplayabilirsen bu sayı 20 ye kadar çıkabilir. tabi bu iki görüşte şahsi fikrim.

lllecelll bunu beğendi.
  7. Max LF-4 yazmışsınız ona göre yorum yaptım.
    Hp içinse aynı şekilde serüven kutuları etkinlik puanı vermekte. Rm-800 desteğiyle beraber serüven kutusu toplarsanız( etkinlik görevlerini bitirmek için bu kutulardan toplamanız gerek) yine şansa bağlı olduğu için net rakam veremeyecem ama tahminimce 4-5 tane kazanısınız.

lllecelll bunu beğendi.
  8. lllecelll

lllecelll User

sağol alone sende olmasan :D forumun gülüsün ;)

9. Gül pek olmadı ama teşekkürler;)

lllecelll bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.