etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eski tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski

Eski User

merhaba ben bugün az önce "gerçekliğin kırılması" diye bir etkinlik görevi yaptım.

Bu etkinlikteki görevlerden hergün bir tanesini mi yapabiliyoruz sadece(yani bir görevi kaçırdım mı)? Yoksa görevler hergün birer birer mi açılıyor?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2018
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle belirttiğiniz gibi link paylaşımı yasak olduğundan mesajınızı düzenledim. Gelen etkinlik görevleri günlüktür, yapmadığınız taktirde boşa gitmeyecektir. Daha sonra da yapabileceksiniz. Kış takviminde de herhangi bir problem söz konusu değildir, 1 Aralık tarihinde etkinlik görevi ve etkinlik kutuları mevcuttu, bugün yani 2 Aralıkta ise yalnızca etkinlik görevi mevcuttur. Görev isimleri farklılık gösterse de problem yoktur. Takvimi inceleyerek dediğimi daha net anlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 2 Aralık 2018
    Eski bunu beğendi.
  3. Eski

Eski User

teşekkürler Manitu , peki kaçırdığım görev ayın 11 inde gelecek olan kapıyı yapmama engel mi? yoksa kapı için gereken görev de mi ayın 11 inde gelecek?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2018
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kaçırılan görev kapı yapımına engel değildir, dün görev yapamayan biri bugün girdiğinde önce dünkü görevi görecek ve yapacaktır, ardından ise bugünün görevi çıkacaktır. Herhangi bir şeyi kaçırmış olmayacaktır. Kapı için gerekli görev ise 11 Aralıkta gelecek ve kolay-zor olmak üzere 2 çeşit olacaktır.

İyi forumlar.

Eski bunu beğendi.
  5. Eski

Eski User

Manitu teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

İyi pazarlar.

Manitu bunu beğendi.
  6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Eski bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.