etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve newcode tarafından 14 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. newcode

newcode User

şimdi ben etkinlik başladığı andan itibaren oyundayım dün akşamdan beri 10 dakika bile uyumadım 10 dakika bile 10 saati geçmiştir sanırım etkinlikteyim yaklaşık 14k toronam kastım hp lf4lerine çok ihtiyacım var o yüzden kastım ama benim hesap öyle sağlam birşey değil ve urimde yok ben etkinlik bitene kadar tüm toronamlarıma yetecek kadar uri kasamam toronamlarım çöpe mi gidecek gelişmekte olan oyuncular normal lf4 içinde yeni lf4ler içinde uri kasması zaman alır 10 yeni lf4 için 250 k 1 ayda kasar bazı oyuncular 250 k yı lütfen oyuncu olarak isteğimi iletin üstlere bu kadar verdiğim emeğin boşuna olduğunu düşünmek kötü hissettiriyor birleştirmede 1 ay falan kalmalı

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Lütfen bu kıymetli geri dönüşlerini buradan yapanız, tüm geri bildirimler tek tek incelenerek gerekli yerlere iletilecektir. Gerekli yönlendirme yapıldığından konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.