Destek Etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 16 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. cengizcc

cengizcc User

neden başlamadı söylenen saat geldi çattı ?

2. Aliens

Aliens User

Yanlış saat verilmiştir yada alıştığımız teknik bir problem neticesinde aktif olmamıştır. Ama yarın gün içerisinde başlar diye düşünüyorum.

3. cengizcc

cengizcc User

Keyifim kaçtı..

4. event neydi ki ? haberim yok ? kapı ödüllleri ise geldiler.

5. PİONEER

PİONEER User

dedim size 10.00

6. Aliens

Aliens User

İspanyol forumunda doğru zaman paylaşılmış: sabah 10:00'da başlıyor.

7. İlk böyle başladıysa etkinliği düşünemiyorum :D

Bakalım etkinlik boyunca nelerle karşılaşacağız.

8. Aliens

Aliens User

Etkinlik berbat ötesi berbat. Mekanik ve fikir muhteşem. Ama cimrilik öylesine yoğun ki fikrin bile önüne geçiyor. Etkinlik Uridium, elit cephane vs şeylerin kasıldığı yerlerdir. Ama bu son etkinlikler sadece Hedefler ve montaj malzemelerini al ve çık olarak geçiyor. Ödüllerin en azından testte gördüklerime kıyasla konuşuyorum %800 artması lazım. 148.000 vuran bir NPC'nin 1024 Uridium vermesi oyuncularla geçilebilecek çok büyük bir alaydır.

9. Benim merak ettiğim hiç bir şey vermeyen etkinliği kaç kişi ne kadar zaman ayırıyor :)

Ben daha öncede söyledim darkorbit yönetimi değişmediği sürece oyunda etkinliklerde düzelmez.

Test serverinde sepromlu beyaz rsb ema inta bol bol atmama rağmen düşen kutular gerçekten çok kötü.

Benim amacım etkinlikte ki savaş biletini alim hemen tasarım ve modül alıp çıkmak :D

Eminim benim gibi çok insan vardır son zamanlarda etkinliğin güzel olmamasını.

Fakat benim gibi düşünmeyenlerde var etkinlik çok iyi diyenler artık tek başına katılsınlar etkinliğe :D

Bir sorum olacak ispanya uzantısını atar mısın birde orada ki sayfaya bakim.

10. Aliens

Aliens User

Forum ana sayfasına tıklayın ve adresteki tr kısmını es yapın, otomatik İspanyol forumuna geçiş yapacaksınız.

11. Bende bu etkinliğe sıcak bakmadım hammerclaw modülü alıp etkinliğe elveda diyeceğim , isyanımızı dinleyip iyileştirme yapmamışlarsa zarara uğratan bir etkinlik oluyor sanırsam ?

12. 34KAAN34

34KAAN34 User

spreyler geldi ama yaratık ve görevler yok :(

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Etkinlik S.S.S inde de belirtildiği gibi ;

Etkinlik S.S.S ine Buradan ulaşabilirsiniz.

Konu başlığınızı düzenledim. Lütfen bunadn sonra konu açarken Türkçe kelimeler kullanmaya özen gösteriniz.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.