Etkinlik

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve USTA[CEZA] tarafından 25 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Bu galaktik çekişme etkinliğinden sonra ne zaman etkinlik gelebilir ? (Bu galaktik çekişme herkese hitap etmediği için etkinlik hevesimiz kursağımızda kaldı)

2. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Etkinlikleri merkez ekip belirliyor. Gelecek olan etkinlikleri önceden bilebilme gibi bir imkanımız yok maalesef. Bilgilendirme yapıldığı takdirde sizlerle paylaşacağız.

İyi Forumlar.

3. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Öncelikle tesekkür ederim bilgilendirme için lakin bu belirsizlik beni mahvediyor :)

4. Hemen her ay bir etkinlik geliyor. Mayıs ayı içerisinde de bir etkinlik gelecek. Forumda konuşmacı köşesinde ``darkorbit yenilikleri`` başlığı altında polatalemdar311 ve yılmazcan47 arkadaşlarımız saolsunlar etkinlikler gelmeden bizleri haberdar ediyorlar. O sayfayı incelemeni tavsiye ederim.

5. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

onların verdiği etkinlik bilgilerinin çoğu asılsız dostum gerçek kesin olacak etkinliği takım liderleri zaten açıklıyor, Darkorbit ekibi her zaman yanıltır :)

6. Ben bir süredir takip ediyorum o sayfayı daha yanıldıklarını görmedim ki zaten onlarda yabancı forumlardan alıntı yapıyorlar diye biliyorum. Sizin bildiğiniz benim bilmediğim bir durum varsa orasını bilemem tabi.

7. leylü

leylü User

onların verdiği bilgi asılsız değil sırada ki etkinlik Chaos Protegit