Etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OsmanlıyızPekŞanlıyz tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum futbol tasarımlı avantaj kutusu etkinliği ne zamana kadar sürecek bilginiz var mı ? Ona göre katlayıcı paket alacağımda bilgilendirirseniz sevinirim :)

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Tam kesin bişey diyemiceğim ama 1 ayda sürebilir 1 haftada tam kesin bi bilgi yok elimizde ama supporta yaza bilirsiniz

Keyifli forumlar

3. Hımm peki modum yine de teşekkür ederim :)

4. Merhaba ;

Sanıyorum ki Dünya kupası boyunca devam edecektir.

Keyifli Forumlar.

5. modum çok sağolun bişey daha sorayım size , kabaklarda falan bazen kutuların içeriği değişiyordu biliyorsunuzdur , mesela atıyorum bugün içlerinden bir sürü gg ile uri çıkıyorsa iki üç gün sonra bu içerikler azalıyordu yine böyle bişey olur mu ki ? yoksa iyice doldurabilir miyiz gemilerimizi ? ya ben lys öğrencisi olduğum için daha 10 gün daha giremeyeceğim oyuna eğer kutular yine böyle dolu dolu devam edecek olursa katlayıcı paket alacaktım ondan sordum modum, beni aydınlatırsanız sevinirim :) umarım 10 gün sonrası benim için çok geç olmaz..

Son düzenlenen: 12 Haziran 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

10 gün sonra katlayıcı almadan deneyip alırsanız çok daha yararlı olacaktır şimdiden 10 gün sonrası için kesin bir şey söyleyemiyoruz deneyip öyle alın bence içerklerin değişeceğini sanmıyorum ama onun içinde kesin bir şey söylemek yanlış olur deneyerek almak daha mantıklı.

OsmanlıyızPekŞanlıyz bunu beğendi.
  7. EDİRNELİ

EDİRNELİ User

Bende öğrenciyim bende merak ediyorum . Supporta mesaj attım 3 saat oldu hala cevap vermediler ... Merakla bekliyorum 10 numara 5 yıldız olur dünya kupası bitene kadar :))

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli açıklamaların yapıldığını düşünerek konuyu kilitliyorum farklı bir soru olursa lütfen sorun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.