Öneri etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __JUGGERNAUT__ tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bs-1 satılıyor markette gemim 8 iris günlük 5 saat kasıla biliyorum bunu alsam karda mı oluyum yoksa normal katlayıcı alıp günlük 5 saat elimle kutu toplamak mı.

2. skayra1

skayra1 User

bence katlayıcı. ayrıca ilk aydan sonra tekrardan katlayıcı alırsan 2 ay katlayıcı vermeye baslıyor hayli hayli kar etmiş oluyorsun. Haritalarda özel kutular oldugunda kar olayı feci oranda artıyor.Toplama ile buldugun enerjilerle galaksi kapısı acıp onları bitirebilirsin. tek sorun belirli bir sureden sonra insan sıkılıyor paso kamuflajla dolanmaktan. NPC keseyim gorev yapayım diyorsun sıkılmamak icin fakat bu yapacagın gorev ve npc ler hiç bir şekilde toplamayla kazananacagın uri miktarının yanından bile gecemedigi için mantiklı olan ve kesinlikle toplama yapıyorsun...

3. demişsiniz lakin katlayıcı,indirim gibi paketler zaten 8 haftalık olarak satılıyor :) , konuya gelicek olursak imkanınız var ise katlayıcı ve indirim almak gerekiyor. kutu toplamakla uğraşamam diyorsanız indirim alabilirsiniz sadece , viple birlikte %30 indirim oluyorki uri harcayan biri için vazgeçilmez bir paket .

lakin kutu ile uğraşmam derseniz(kasarken peti toplamaya alsanız bile çevreyi siler süpürür bu arada) extralarda çıkan paket sizin için uygun olmaz bence

4. skayra1

skayra1 User

bilemiyorum ben birinci aldıgım katlayıcıda bir ay kullanabildim sonrasında alkdıgım her katlayıcı 8 hafta olartak geldi. yalnıs anladıgım kadarıyla bu 8 hafta olayı cok olmamıs geleli. ben yaklasık 2-3 yıldır katlayıcı aldıgım icin tahminim ilk aldıgımda 1 aylıktı o paket. bu ay icinde haritalarda cıkan etkinlik kutularından yarın gün hafta sonları tam gune yakın oynama ile
    4 alfa
    3 beta
    1 gama
    1 delta
    3 epsilon
    1 zeta
    1 labmda
    kapısı tamamlamısım.

hazırda açılmıs 1 lamda ve atlamaya hazır 1 lambda daha var
    1 kappa kapısı hazır açık vaziyette
    1 zeta kapısı hazır acık halde...
    bu yazdıgım liste sadece bu ay içindeki oyunda haritalarda gelen etkinlik kutularından buldugum enerjilerle katlayıcı ile açmış oldugum kapılar...
    tabi saatte yaklasık 13-18 bin uri kazancıda oldu.droidleri lvl 13-15 arası yaptım. yaklasık 700 000 uri korsan kutularına kaptırdım. argemi 23 ten 30 a cıkardım ...

5. Bence müthiş bir çıkış yakalamışsınız.Helal olsun. :)

skayra1 bunu beğendi.
  6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

1 aylık vip 11 TL
    1 aylık katlayıcı 28 TL
    1 aylık indirim paketi 28 TL
    Toplam = 67 TL

Kampanyada sizlere sunulan BS-1 in 1 aylık paketi 34 TL almaya değer tabi karar sizin.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

7. llTheKara

llTheKara User

Modum yanlis anlamayin ama katlayici 8 hafta degil kendi hesabimda ve birkac hesabimdada 8 hafta gozukuyor eger Bs-1 paketinden bahsettiyseniz tamam dogru ama digeri 8 hafta.

Gunde ortalama kac saat topluyordunuz ve argeniz kutu argesimiydi? Ve pette kurtarma protokolu varmiydi bu bilgileri verirseniz sevinirim bende katlayici alma gibi bir planim varda karlimi diye dusunuyorum.

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bazı hesaplarda BS-1 kampanyası 3 farklı seçenekte sunulmaktadır.
    Ayrıca Flood yapmamaya lütfen özen gösteriniz. Forumda hoş bir görüntü oluşmuyor.

Keyifli Forumlar

9. skayra1

skayra1 User

gunde ortalama 7 saat , argede kısmet 1(2) - baglayıcı ışın 2 (5) , pette toplama modülü lvl 3 ve 4 tane radar protokolü lvl 3 var...En onemlisi bütün toplama işini petime bırakmadım bende toplama yaptım.Tabi bide dogru zamanda dogru yerde olmak var daha fazla avanaj kutusu toplamak icin...

10. llTheKara

llTheKara User

Hmm bu özellikleri bende yapabilirim arge olsun radar protokolleri olsun baya karlı gibi yada siz çok iyi toplamışsınız bilemiyorum ama baya aklıma yattı deniyeceğim teşekkür ederim :)

11. ahmettyran

ahmettyran Guest

3 aylık vip çek daha iyi kutu toplamanı önermem pek hoş karşılanmıyor .. o_O

12. llTheKara

llTheKara User

Bahsettiğiniz şey sanırım şu yeni çıkan bir programla destek sağlayıp saatlerce kutu toplayanlarsa hayır ben öyle yapmıyacağım elimle toplamayı düşünüyorum ben kutu toplayabilmek için pete radar alıyorum arge katlayıcı çekiyorum program kullanıp hepsinin boşa gitmesini istemiyorum :)

13. ahmettyran

ahmettyran Guest

Peki kullanan ile arandaki fark ne olacak :D Oda eliyle toplamış gibi oluyor neyse bakalım eğer 1 ay boyunca sorunsuz toplarsan banada söyle bende yapacam.

14. llTheKara

llTheKara User

Aslında haklısın aramdaki tek fark benimki emek onunki ise hırsızlık adam öğrenci mesela bırakıyor sabah akşam geliyor200 bin 300 bin arası urisi var ama 1 hafta sonra bi ban yiyor gidiyor hepsi :)

15. ahmettyran

ahmettyran Guest

Yok artık o kadarda değil :D En fazla 20-30 bin olur 200-300 nasıl olacak ?? Sen şimdi o paketleri alırsan 2 gün sonra toplaya toplaya bi canın sıkılır düşünürsün ben bu kadar uğraşıyorum bunlar sabah çıkıyor evden akşam geliyor oh hazır diye sonra bir de yapmadığın şekil ban aldığını düşünürsek o zaman verdiğin paraya yazık olur. Karşında konuşacak insan bulamassın banlanan gemiyi açamayız diyenlermi diyim yoksa..

16. llTheKara

llTheKara User

200-300 şöyleki saatte 20 bin topluyorlar diye hesapladım e 10 saat bırakıyorlar otoya 10x20=200 bin öyle yani düz hesab olarak yoksa 130-200 arası topluyorlar günde.

17. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sistem tarafından haksız kazanç elde edenler ortaya çıkmaktadır ve banlanmaktadırlar.

Soğuma süreleri kalktı ama ben bu zamana kadar günlük 130-200 bin uri toplayan duymadım. Maksimum günlük 70-80 bin uri toplayanlara şahit oldum hem gemi ve pet ile.

Etkinliğin bitmesinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Aralık 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.