Etkinlikle alakalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 19 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlik sırasında etkinlik haritasında oyunum dondu ve sayfayı yeniledim. Ondan sonra 2 saat oldu hala oyuna giremiyorum ne yapmam gerekiyor? Etkinlikte bitti ama ben hala giremiyorum

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Etkinlik haritasında donma sorununuzu lütfen supporta bildiriniz onlar size yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar

3. Supportta yazdım ancak buna çözüm bulunmalı. Supporttan mesaj görüp cevap vermesi uzun sürebiliyor. 1-2 gün sürebiliyor ve böyle böyle etkinlikden tam anlamıyla faydalanmamış ve galaksi kapı günlerini kaçırma durumu ile karşılaşabiliriz.

%50 şeref puanı desteğim vardı boşa gidiyor :(

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Sorununuzu raporlarıma ekledim bu sorun önceden de mevcuttu fakat sizin için bir kez daha bildireceğim. Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Geçmiş olsun.Belki %50 şeref desteğini support size iade edebilir.