etkinlikler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-_MARLON_-_ tarafından 10 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayım arkadaşlarım,editörlerim,moderatörlerim..hepinize selamlar.
    2 sorum olacaktı.bu sürekli oyun içinde bana da sorulduğu için yazıyorum.bana sormaları;formu içlerinden bir tek benim takip etmemdir. :D

1.si yakınlar da gelecek olan etkinlik var mı ?
    2.si surgeon goliath tasarımı (cerrah) kapı ödülleri dışında hangi kutularda bulunur,ya da var mı? şu an ki gelen ve gelecek olan kutularda.şimdiden teşekkür ederim..

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle forumu takip etmenize istinaden cevap veriyorum :)
    Bildiğiniz üzere etkinlikler gelmeden önce resmi yayın organları olan forum ve Discord'da paylaşılmaktadır. Öncesinde maalesef bizlerin de haberi olmamaktadır, hepimiz merakla bekliyoruz :)
    Diğer sorunuz için ise şu an için kutularda Surgeon içeriği bulunmamaktadır, yalnızca hafta sonu özel ödülü olarak alınabilmektedir.

İyi forumlar.

3. teşekkür ederim modum sadece emin olmak istedim :D şimdi arkadaşlara net ve emin cevap verebilirim konuyu kilitleyebilirsiniz.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, tabi ki en doğru bilgiye forum üzerinden ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları elimizden geldiğince hızlı cevaplamak için buradayız :) Son olarak ise isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

.Paradoks., VALEYARD ve _-_MARLON_-_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.