Etkinlikler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SΞЃΞИİŦЧ tarafından 16 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba sayın forum üyeleri ve misafirleri,
    Bir konu merak ediyorum bilginize başvurmak istedim.Etkinlikler kısmında göremedim.Apis ve Zeus günlerinin tarihlerinin yazdığı bir tablo varmıdır yada bilen birileri?
    Bir diğer merak ettiğim konu ise kapılara ödül gününde kapı parçalarını tamamlamamız karşılığında güzel ödüller veriyor peki benim kapım şuan hazır durumda ama haritaya yollamadım banada ödül verirmi çıktığı zaman etkinlik ?

2. Merhabalar yanlış bilmiyorsam apis parçası sürekli kutulardan çıkıyor zeus ise 2 hafta da bir gelen cuma günleri altın ganimet sandığın çıkmakta veya şansın varsa etkinlikle gelen apocolypse sandıklarından zeus çıkabiliyor

.Paradoks. ve SΞЃΞИİŦЧ bunu beğendi.
  3. apis te de etkinlik yokmu peki zeus gibi

4. apisin mevcut bi etkinliğini daha hiç görmedim sürekli çıkma ihtimali var

5. Aliens

Aliens User

Eskiden Apis günü vardı; lakin 2015-2016 yıllarından beridir gelmiyor. O gün APIS alımında %25 indirim olurdu ve parça yada tam Droit çıkma şansı x3 artardı.

Görsel:

Ayrıca sanıyorum imza boyutunuz kuralları ihlal ediyor. Tavsiyem 500x200 formatın da yapmanız yönünde olacak. Tabii ki daha iyisini Forum Görevli arkadaşlarım bilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019
    SΞЃΞИİŦЧ bunu beğendi.
  6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Aliense ve GECEKONDU1910 na gerekli cevapları için teşekkür ederim. Ek olarak Zeus gününde Altın sandıkların içinden hem apis hemde zeus parçasının çıktığını belirtmek isterim.

Ayrıca sanıyorum ki Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri'nden bahsediyorsunuz. Bonus Ödüller kapsamında size sunulan ödüller kapı parçalarınızı tamamladığınızda değil, kapıyı tamamladığınızda yani ilgili galaksi kapısına atlayıp bütün dalgaları temizlediğinizde verilmektedir.

GECEKONDU1910 lütfen forum imzanızı forum kurallarında verilen ebata uygun olarak değiştiriniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2019
  7. DarkOrbit'in aylık etkinlik takvimine bakabilirsiniz.

8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Takım arkadaşımın gözünden kaçmış. Görsel üzerinde filigran olmasından ötürü görsel silinmiştir.

İyi forumlar.