Etkinlikler Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve saasd tarafından 12 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Durmadan gelen etkinlikler sizide oyundan soğuttu mu

1. evet

oy sayısı 9
    69,2%
  2. hayır

oy sayısı 2
    15,4%
  3. ben bu oyunun bağımlısıyım benim için farketmez

oy sayısı 2
    15,4%
  1. saasd

saasd User

Öncelikle bu mesajım herkesin haklı isyanı olarak düşünüyorum. Bu oyunun yapımcıları bu oyunu cidden oynuyor mu hergün bir etkinlik hergün bir yenilik biz bu oyunu zevk için oynuyoruz hayat amacımız bu oyun değil sayın yetkililer gerçekten inanılır gibi bir şey değil bu oyuna 1 hafta girme işin olsun hop gemin ezik kalmış böyle bir mantelite olabilir mi ? Hayır oyundan soğutmaya çalışıyorsanız direk kapatın sizde kurtulun bizde

2. Gerçekten bıkkınlık verdi etkinliğin tanımı gereği sürekli olmaz ama son aylarda etkinliksiz en fazla 1 hafta durdu oyun.Millet oyuna girmek zorunda kalsın belki vip indirim çeker mantığıyla yapılmış bir iş.Etkinlik getirmeye harcayacakları zaman ve enerjiyi lagları,hataları,kasmaları ve bugları düzeltmeye harcasalar oyuncu sayısı çok daha fazla artacak daha çok vip indirim çekilecek haberleri yok.Şahsen ben bu illet kararsız modüller ve aşırı abartılı 20 seviye modüller geldiğinden bu yana tepki olarak vip indirim hiçbirşey almadım oyuna tek kuruş para yatırmadım birçok arkadaşım benim yaptığımı yaptı.Daha çok para kazanmak uğruna yaptıkları bu hareketler aslında onları epey pahalıya patladı ve iyide oldu hiç üzülmüyorum.20 seviye geliştirmeler yeni modüller yeni gemi kaldırılır ise anca oyun eski halini alır.

3. Açtığın konu ile bu yazın arasında fark var.

Etkinlik gelmeli çünkü oyun sürekli aynı yerinde durursa biter sadece bu darkorbit için geçerli değil bütün oyunlar için geçerli.

Eğer yenilik dersen bunda katılırım 20.seviye lazer ile kalkan ne demek şuan ki gemimle yapabilirim ama çoook uzun zaman alacak fakat küçük oyuncular yapamaz.

Yeni modüller gelmesi de kötü olmuş bazı modüller fena vuruyor ben ilk etkinlik kapısında sandım normal karşıladım ama oyun haritasında olması sıkıntı çıkarır ki çıkaracakta.

Etkinlik gelmesi evet olması lazım bence 2 ayda bir gelse iyi olur.

Yenilik gelmesin şuan ki durum iyi.(Şuan ki durum dediğim 16 lvl bahsediyorum)

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim.

Evet ilgili şikayetler üzerine forumda bir raporlama işlemi oluşturulmuştur. Geri bildiriminiz için teşekkür eder tekrardan sizin de mesajınızı ekleyeceğim.

İyi Forumlar.