:Etkinlikler Takvimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •fяєєѕtyℓє•єℓƒ•kєєqo tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Etkinlikler takvimine bakıyorum kronos günü vb. etkinlik zamanlarının ne zaman olacağı yazmıyor önceden olan etkinlikler yazıyor.Yardımınızı Bekliyorum

2. Kronos lf4 günü zeus apis bunlar yazmaz zaten. Onları sistem belirliyor ama şöyle bir durum var bazen gününü ayarlayıp yayından, sosyal medya üzerinden söyleniyor ancak o zaman takvime eklenebilir. Ek olarak eskileri görüyorsan takvimin ayı yanlıştır kasım ayı sayfasını açmalısın.

3. Hayır kasım ayının etkinlik takviminde hades gününden başka hiçbişey yok önceki aylar bütün etkinlikler yazıyordu .Sebebi ne acaba

4. Merhaba ,

Bu tür etkinlikleri önceden bilemiyoruz. Bazen bilgileri gelebiliyor fakat her zaman değil.

İyi forumlar.

5. Hocam onlar değil de mesela çılgın cubikon,istila vb bunların hepsi yazıyordu normalde geçmiş aylara baktıgımızda ama bu ay öyle bişey yapılmamış çok önemli olduğundan değilde aydınlanmak istedim.

6. Merhaba ,

Etkinliklerle ilgili bilgiler gelince takvim güncellenir arkadaşlar.

İyi forumlar.

7. adminim geçen ay specball falan ilk gündne son güne yazıldı

8. Merhaba ,

Dediğim gibi bu tür şeyler değişebiliyor bilgileri şu an için gelmedi.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.