Etkinliklerden Önce Duyuru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 1 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dini günlerimizden 3 gün önce yapılacak olan etkinliğin duyurusu yapılmalı mı?

Anketin kapanma tarihi 1 Aralık 2014.
  1. Evet.Çünkü...

93,8%
  2. Hayır.Çünkü...

6,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleyküm.

Arkadaşlar biliyorsunuz önümüzde kurban bayramı var.Kurban bayramı ve bu tür bizim dini günlerimizde önceden duyuru yapılmamaktadır.

Herkesin kafasında kuşkusuz dini bayramlarımızda gelecek olan etkinlikleri merakla bekliyor.Bu merakımızı 3 gün önceden kaptan06 yada adminlerimiz kısa detaylı bildirmesini istiyoruz.

Vereceğiniz oylamalarda "Evet.Çünkü...","Hayır.Çünkü..." yazmaktadır.Anlamı yapılan oylamada nedenini yapacağınız yorumlarda açıklık getirilmesi.

Not : Anket sürelidir.

2. Dark_Days

Dark_Days User

Bence de Doğru Sonuçta Dini Olduğu Fikrini Destekliyorum +1

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Forum üzerinde bu tür durumlarda 1 2 gün önceden zaten bilgisi verilmekte bizleri ne tür etkinliklerin beklediğini.Forum duyurular bölümlerini takip etmelisiniz.

İyi forumlar

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bu tür etkinlikler ana merkezden duyurulduğundan bizlere geldiği an çevirip sizlere sunuyoruz zaten ama süreyi biraz daha erkene almak gibi birşeyi kastediyorsanız olabilir şu an kararsızım :)

5. Aynen Mod'um.Çünkü çoğu kişi etkinliklerde ne olacağını merak ediyor.Aslında benim için farketmez 1-2 gün ama bu konu hakkında çok konu açılıp herkese ayrı ayrı yazılacağı yerde 3 gün önceden duyurusu yapılsa bence daha iyi olur.

-Andromeda- bunu beğendi.
  6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Darkorbit her zaman suprizlerle dolu olduğu için bayram etkinliğide size süpriz olaracak arkadaşlar

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

su anda darkorbit ana sayfasına girdim ve orada bir etkinlik gibi bir şey vardı tıkladım sayfa bulunama dı dedi yani darkorbit böyle bir şey zaten yapıyor ama çok önceden böyle bir şey yaparlar ise çok güzel olur. +1

8. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

ya şu bayram etkinliginide düzeltin bu etkinlik deyil pazarlama bi tek

9. 04.10.2014 Etkinliği bol.

Capture the Beacon
    10:00 - 12:00

Infiltration
    12:00 - 14:00

İstila
    14:00 - 16:00

Takım İmha Maçı
    16:00 - 19:00

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yeteri kadar zaman tanidilar sanirim 2 gun oncesi bilgi verildi....bunun dini gunu milli gunu olmaz...genel bir etkinlikse yani tum serverleri kapsayacak sa tabiki onceden bilgi veriliyor ama Turkiye ye ozel oldugu icin bence yinede zamaninda bilgi yetisti.

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir oyuncu olarak tabiki görmek güzel olurdu ama ben süprizleride severim olabilir+1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.