Öneri ETKİNLİKLERE BAŞKA HARİTA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VUSLAT25 tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Hepimiz oyuna bir etkinlik geldiğinde donma ve kasmalardan şikayetçiyiz,Etkinliklerin olduğu ve her isteyenin girebildiği bir harita olsa mesela ve etkinlikler sadece o haritada yapılsa,normal haritalarda sadece görevler,savaşlar yapılsa,böylece etkinliğe katılmayan,yaratık kesen görev yapan yada savaşan oyuncular daha fazla bu oyundan soğutulmasa.çünkü ne zaman bir etkinlik gelse o gün oyun oynamak neredeyse tüm oyunculara zehir oluyor.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Fikir düşünebilir gibi ancak bunun pek bir farklılık yaratacağını açıkçası sanmıyorum.

Benim düşünceme göre etkinliklerde ki kasmanın ana sebebi , sunucunun yoğunluğa cevap verememesi.

Haritalar ile ilgili olduğunu sanmıyorum

Keyifli Forumlar

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.