Etkinliklerin Seviyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IZuZuI tarafından 22 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IZuZuI

IZuZuI User

Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim :) Etkinlikler güzel ödüller gelişmeye yardımcı şeyler olması gerekirken benim gördüğüm kadarıyla sadice güçlü olanları dahada güçlü yapıcak etkinlikler geliyor sıralamaya girme daha zor yaratıklar kapılar kesme 1 ay oldu başlıyalı ilk oynadığımda donmuş labirent vardı çok güçsüz olduğum için yapamadım hemen hemen etkinliklerin birazda güçsüz oyuncuları sevindircek tarzda olması gerekmez mi ?

VidanjörR ve DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  2. Darkorbit oynuyosan böyle bişey bekleyemezsin onu bilerek oyna tüm etkinlikler güçlüler içindir :D

VidanjörR bunu beğendi.
  3. IZuZuI

IZuZuI User

Evet doğru diyorsun bariz bir şeyi ben yazdım diye düzeltmiycekler :) gayeleri o yönde zaten güçlülere daha çok destek çektirip daha kıran kırana kapıştırmak

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Etkinlikleri tamamen Merkez Ekip belirlemektedir. Ama şahsi fikrimi soracak olursanız son etkinlik haricinde önceki etkinlikler gayet uygundu ayrıca labirent etkinliğide gayet güzel ve kolaydı geminiz oradaki NPC ler için güçsüz olabilir eğer o seviyede bir geminiz varsa etkinlikten çok görev kovalamanız sizin gelişiminiz açısından daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Konunuzu raporlara eklemek üzere kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.