Etkinlikte yaşanan sıkıntılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 6 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Arkadaşlar ruh hastaları mı var aranızda?(Bu hakaret değildir. Psikolojik bir durum olarak kullanılmıştır.) Etkinlik görevi var ice meteroide sıkıyoruz diye kesiyorsunuz. Keyfimizden mi sıkıyoruz? Aç gözlülük mü desem ne desem birazcık anlayış yeni başlayan arkadaşlar için. Bi chat banım açık kalsın bi be normal hayatta hakaret eden, küfür eden bir insan değilim. Şu oyunda sinir hastası ediyorsunuz insanı.

WolfWar bunu beğendi.
  2. xxkubixx

xxkubixx User

hehe harbiden bugün herkes kafayı yedi.tr1 de yeni haritaya mayın döşemiş biri yürüyemiyoruz :D

3. Merhaba,

Başlığınız içeriğe uygun olarak düzenlenmiştir.
    Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.
    Tartışmalarınıza ve fikirlerinizi belirtmeye devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. xxNamikaze

xxNamikaze User

Valla ergen gibi gözüküyorum da millet sıkıntılı aga ya gemiyi fulleyim gidip paso millete sıkana sıkıcam az kaldı bu gece alıyorum apisle zeusu sonra geliştirme ve herkül başlarım

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  5. bende yaptim oyle bir delilik baktim dost şirket nps yi kesiyor dedim sıkayim şuna kesemesin ahaha ne biliyim içimden geldi patladi adam

6. DUMAN.

DUMAN. User

Bu kadar büyütmenizi anlayamadım uzay ve savaş oyunu düşman olduğunuz zaman size sıkmaları normal

LegendaryKing47 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.