Öneri euro vs turk lirasi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. suan darkobrit turkiyede oynayan kisilerin hesabi bile euro cevirdiniz kac kisi oyun oynamiyor biliyormusunuz bu yuzden benim tanidigim suan 50 kisi yakin kisi oyun oynamiyor uri cekmiyor
    buna bir care bulmaniz gerek bence avrupada yasayan kisiler de parayi yoldan toplamiyor kur farki yada baska ola bilir ben sahsen almanyada yasiyorum her hafta 100 euro vermek agir oluyor belkcikadan katilan 10 tane arkadasim vardi onlarda 118 euro diyorlar onlarda oynamiyor bence buna bir care bulmaniz gerek cunku uri aalimi hafta sonuna kesin yansiyordur

mesala ben 65 euro aliyordum uriyi 1 milyon uri her hafta cekiyordum aylik 400 euro veriyordum suan hic vermiyorum dahami iyi oldu
    bu yuzden dakrobrit turkiye sorumlusu bu konuda bize yardimci olmasini istiyorum gerekirse imza toplariz
    yok olmuyorsa yurt disinda oynayan kisilerede uri indirimi yapilsin
    ben suan 11 haftadir uri cekmiyorum az once ts de konusduk cunku ts de 50 kisi var bunun 35 kisi baska oyuna gecdi
    yardimlarinizi bekliyoruz
    beklerken lutfen dusunun almanyada avrupada yasayan kisilerinde durumu eskisi gibi degil 100 euro agir miktar degil turkiye katilip durumu zengin olan kisiler var onlarda 182 tl aliyor
    kolay gelsin

2. Merhaba ,

Her oyuncuda olan bir durum değil bu durumun sebepleri düşünülenden farklı büyük olasılıkla bir takım nedenlerden dolayı oluyor. Ayrıca bazı oyuncularda yaşanan değişimler hakkında merkezin bilgisi var.

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. Konuyu yanlış anlamadıysam yardıracağım;

Yaşadığınız ülke neresiyse, hangi para birimiyle kazanç sağlıyorsanız onunla ödemeniz gayet mantıklı olan. Türkiye de adamın bir ayını verip alamadığı parayı, avrupa ülkelerinde misliyle çok daha kısa sürede kazanacaksınız. İş ödemeye gelince sudan ucuza getireceksiniz, yarasın paşa.

4. Merhaba ,

Türkiye'de yaşadığınıza dair gerekli belgeleri support'a yollarsanız 1 defaya mahsus değişiklik yapılıyor. Fakat hem Almanya'da yaşayıp hem TL olsun diyorsanız pek mümkün değil.

İyi forumlar.

5. Konuyu yanlış anlamadıysam yardıracağım;

Yaşadığınız ülke neresiyse, hangi para birimiyle kazanç sağlıyorsanız onunla ödemeniz gayet mantıklı olan. Türkiye de adamın bir ayını verip alamadığı parayı, avrupa ülkelerinde misliyle çok daha kısa sürede kazanacaksınız. İş ödemeye gelince sudan ucuza getireceksiniz, yarasın paşa.

iyide sen niye 182 tl alacaksiniz o zaman banene senin madi durumdan alamiyorsan oynamayacaksin o zaman bura turkiye serveri se tl olmasi lazim turkiye is adami niye 182 turk lirasini aliyor o zaman onada 100 euro yapsinlar o zaman hepnizde muhafetlesiniz suan turkiye olup da uri ceken cok az oyuncu var 4,1 4,2 4,3 den beli oluyor butun yuku avrupadan giren oyuncular cekiyor benim klanimda 15 oyuncu var oyuna girmiyor bu yuzden ben oynamiyorum zaten 11 haftadir yazdim oraya 2008 den berli veriyoz azda siz verin

Ben burda herkez esit olsun diye yazdim ordaki adama 60 euro uri cekiyor biz burda 100 euro arada 40 fiyat var

birde yazmisin avrupada para daha cok kazaniyor diye ona gorede gideri var adamin

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2015
  6. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.