Europe 4 Yeni Başlangıç

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Muydi1 tarafından 6 Aralık 2025 19:35 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Muydi1

Muydi1 User

Oyunu bayadır oynamıyordum eski hesabıma girerek yeni sunucuya giriş yaptım şirket olarak MMO'yu seçtim ve direkt 5 level olarak başlayıp 50k uridium premium lf-4 piranha gemisi gibi ödüller geldi. Daha sonra 6 level olunca radyasyonda patlayıp görev katlayıcı getirdim ama o sıra oyundan bağlantım gitti tekrar ödeme sayfasına girince avantaj kutusu gelmiş farketmeden satın aldım. Buna istinaden yeni hesap açtım görev katlayıcı getirebilmek için ancak açtığım yeni hesap 1 level başladı ve 5 levele kadar görevleri yapmam gerekti, hata olduğunu düşünüp yeni bir hesap daha açtım o da öyle 1 level başladı. İlk girdiğim hesap nasıl direkt 5 level olup 50k uridium gibi ödüller kazandı açıklayabilecek var mı?

2. twi52

twi52 User

Sayın mod aynı konuda bende başlık açmak istemedim. Steam üzerinden direk indirdim ve oyuna girdim. Fakat herhangi bir paket verilmedi bana. Normal hesap açmış gibi kasmaya çalışıyorum ? 5 level 50k uri ve diğer görevler gelmedi ? Ne yapmam gerekiyor ?

Muydi1 bunu beğendi.