EVİL YOU İMHA ET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LARK_KRAL95 tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başlıkdada okuduğunuz gibi evil you nedir kronos kapısındaki kendi gemimiz ise bu görev tam bir saçmalıktır eğer bunun başka bi açıklaması varsa gerekli adminlerden bu açıklamaya bekliyorum ve rica ediyorum

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Evil You son yaratık gemisinin adıdır Kronos kapısında.Ve sizin geminin birebir kopyasıdır.Ayrıca HSTRM-01 roketleri fazladan kulanmakdadır.

Iyi Forumlar

3. ayısı ise nasıl imha edeceğiz? bunun kalkanı darbesi canı vuruşu falan n ek adar?

4. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Evil You gemisi sizin geminin birebir kopyası oldu için herseyi eşittir.

Duranium,Promerium,Seprom,Uçuş Düzenleri,Destekler, Evil You gemisinde mevcut değildir .

Iyi Forumlar

Son düzenlenen: 10 May 2015
  5. ®Kaan

®Kaan User

Bu evil you hep x1 mi sıkıyor peki ?

6. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,
    Hayır siz hangi cephaneyi kullanıyorsanız evil you gemiside onu kullanabilir .

Iyi Forumlar

7. Kedimle savaşıyorum :) eee ben şimdi buna mayın atsam trollesem buda aynısını mı yapacak ?

Yaptığım her şeyi bu taklit mi ediyor ?

8. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Kapılar da mayın işlemez :)

Iyi Forumlar

9. Hayır mayından kastım şu:

Ben ne yaparsam yapayım bu beni taklit mi edecek ? Mesela ben bununla troll geçiyorum ema-insta atıp Allah Allah deyip buna dalıyorum bu beni taklit mi edecek ?

Eğer taklit ediyorsa darkorbit çinlileri geçmiş derim :)

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Evil You , Kendi Geminizin kopyasıdır. Sizin Sıktığınız cephane türünü ve HellStrom Roketatar türünü kullanır. Sizin yaptığınız her hareketi taklit etmez.

Ayrıca Evil You bir takımdan NPC ' dir. Bu nedenle Mayın işlemez ve Siz Kamikaze attığınızda size Kamikaze atmaz.

Ayrıca Yanındaki 8 Evil İris , Sizin İrisleriniz gibi değildir. Evil You ' dan bağımsız hareket eden 8 Ayrı İris Droit NPC ' sidir.

Umarım Anlatabilmişimdir.

Keyifli Forumlar

11. Yarı yarıya taklit yeteneği var en azından :)

12. bu görevin tamamlanması için kronos mu yapılması gerekecek yani?

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Evet , Evil You Sadece Kronos Kapısının son bölümünde gelmektedir.

Keyifli Forumlar

14. ®Kaan

®Kaan User

Konfi değişebiliyor mu bari hahahahaha

15. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bilmem , Belki de değiştiriyordur , Şahsen Seprom ile besleyip , RSB İle kestiğimden pek dikkat etmedim :)

Keyifli Forumlar

16. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konuya yeterince cevap verilmiştir kilitlenmesi uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.