EvilEpic kimdir ?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve EvilEpic tarafından 23 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. EvilEpic

EvilEpic User

Merhaba.

Ben 21 yaşındayım .oyuna 2009 yılında başladım fakat çabuk sıkılıdığım için bıraktım.Bu çarı 2013 sonbaharda açmıştım.Tr3 VRU yum.Eskiden çok korktuğum uri çekmekten artık korkmuyorum (bi sorun olur düşüncesiyle).Fakat bu bir oyundur yani bir cips + kolaya 5 lira vereceğime 5 lira ya uri çekerim diye düşündüm bir gün. Ve tam da o gün %75 tasarruf et ve 30bin uridium inanılmaz bir fiyata senin olsun diye bir kampanya vardı.Baktım tam beş liraydı.Daha sonra miktarı büyüte büyüte bir miktar uri çekmiş oldum. Ful sayılmam ama iyiyim. 2 hangarım var. 3 iris (fulleme aşamasındayım).Herkes artık o oyun bitti o oyunu berbat ettiler diyor ama bence öyle değil. Yeni grafikler yeni sistemler yeni animasyonlar vs.Geçen günlerde sinirimden oyunu bırakacaktım zaten. :( ben o kadar gidiyim anahtar alıp kutu açayım.Hiç birşey çıkmasın.Bunun üstüne arkadaşım DAHA İLK ANAHTARDA LF4 ÇIKARSINNN !!!! :( bu nasıl bir baldır arkadaş ya anlamadım. ilk anahtar diyorum yaw. ! bana en fazla bir lf 3 çıktı (yuh)

Özet olarak arkadaşlar çok fazla uri çekmenize gerek yok. Sadece basit bir eşya yerine ya da ne bileyim AVM lerde sinemada 50 tl harcayıp gereksiz vakit harcayacağınıza darka çekin kendinizi iyi hissediyorsunuz :)

Buda benim darkorbit hikayem

Son düzenlenen: 24 Mart 2014
  2. Merhaba ,

Forum hoşgeldiniz ve forumda güzel vakit geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.