Evrim Geçiremeyen Masum Darwin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 14 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Merhabalar sevgili insanlar bu gun bazilarimiz evrime inaniyorya aslinda bu inanciniz tamamen yanlis :) Cunku maymunlardan gelseydi insanlar neden bu gunumuzde ki maymunlar insan degil ?

Darwin dedigimiz masum arkadas heralde cok fazla kenan komutan gibi sarap dikmis kafaya ve maymunlar gormeye baslamis :) demis ki -ula bunlar insana benziyer prim kasmak icin boyle bir sey yapmam sart. demistir heralde.

Siz siz olun arastirin :) Boyle arkadaslarada inanmayin.

Bazi dini kaynaklarda insanlarin eski caglarda yaratanin gazabindan bazi kavimlerin maymuna donustugu soylenmektedir *** :)

Darwinde malum ne yapsin sonucta ayvayi yemis :) kafa gidik sallamis sallayabildigi kadar :)

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Forum kurallarına uygun olmayan bölümü düzenledim. Lütfen içeriklerinizi daha dikkatli seçiniz.

_DODGE_ bunu beğendi.
  3. M.kemal dedigi gibi ,
    ''Hayata en hakiki mürşit ilimdir ''
    Dini kaynaklara pek takılma herşeyin olabilme ihtimali var bak bende inanmazdım darwine bizim okulda bir çocuk var çene yapısı yüzünden okula gelemiyor biyoloji dersinde onu sunuyolardı ... çene yapısı 2 nesil insanlara benziordu biyoloji hocası ona kafayı takmıştı ...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. _DODGE_

_DODGE_ User

Makarasina actim konuyu :D

5. farkındayım okuyunca Beşir geldi aklıma çocugun çenesi geldi aklıma ... :D

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Darwinden ne istedin ya:D

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Normalde ateistler maymundan geldik demezler.Bu doğru bilinen bir yanlış.Yani şey gibi:
    • Kelebeklerin ömrü bir gündür
    Ateistler insanın "Maymun ile aynı atadan geldiğini" savunur.Yani limon ve portakal gibi.Nasıl limonlar portakal olmuyor, maymunlar da insan olmuyor.Böyle bir şey yok zaten, ki olamaz da. Bu resimler vardır maymun evrilir insan olur son adımda(işte 5 6 adımlı görsel) bu da ateizmin böyle olduğunu gösteren bir şey değildir.Zaten laf vardır "insanlar maymundan geldiyse, maymun kimden geldi" diye. Şimdi burada ateizmi savunanlar ikiye ayrılır. Birisi "tanrı da neymiş yeaa görmüyom duymuyom o ne" diyenler, bir de derinlemesine araştırıp inceleyenler.Tavsiyem 1. kişileri değil, 2.kişileri takip etmeniz.

Duck▲ bunu beğendi.
  8. _DODGE_

_DODGE_ User

Bir arkadas burada darwini savunan konu acmistida onunla dalga geciyorum.

Malum merhaba de konusuna bisi yazamiyorum :D

Ben ateizme karsi bir sey demiyorum makarasina actim konuyu :D

Uzayla ben takima alinirsam harbi tsde olay cikar bence denemeyin...

Onu gectim gemisini bile kitlerim umurumda degil :p

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Mart 2017
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

etme eyleme, biz o kadar hos görülüyüzki kimseyi gorusunden oturude dislamayiz:)

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Bende hos goru bir yere kadardir :) bardak tasarsa tabancayi ceker vururum yani (mecazi yani :) )

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Bilmiyorum kim size ne dedi ama, DO nun özgür forumunda belirli konulardan yasaklanma diye bir şey yok diye biliyorum.Merhaba ya yazma diye yazmamışlardır.Uslu durun demişlerdir en fazla :D Hem kimseye de laf atmayın bakın yine iyi dayanıyolar benden söylemesi :D

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aslinda sen o kisiyi cok seviyorsun, sevgiden oluyor heppp bunlar ah hakan ah :)hadi baristiralim sizi:)kirma beni:)
    aynen Tadminim ah ne kadarda guzel konustunuz :)

13. _DODGE_

_DODGE_ User

Hemde ne sevgi kafasini kirmadan edemiyorum porttan cikarmiyorum :)

Aksam aksam tepkim su oldu :D

Yani bende mesaji aldimda hosuma gidiyor :)

Zalime zulum farzdir benim icin :D

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Bildiğim kadarıyla Uzakdoğu asya da canlı yayınla "yemek yemek" çok moda.Birkaç bin dolar dan bahsediyorlar en bilinmeyenin kazandığı meblağ için.O kadar bana verseler, değil gülmek çıldırırım :D Ama siz siz olun, böyle tepkiler için, yer ve zaman olgusunu iyi gözetin.Mesajı aldım ama uygulamam demeyin bence ;)

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

affetmek buyukluktur tam format atin herseye:)

16. _DODGE_

_DODGE_ User

Boyle bir seyle ugrasacagimi pek dusunmuyorum :)

Baska isteyin ? Bir sarilmamizi istemedigin kaldi...

Uzayla aramizda ki olan muhabbeti suna benzetebiliriz ben Amerika oluyorum burada;

17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

rusya amerika bile el skısıyor :)bazen bu gerekir :)anlasmak guzeldir.

18. _DODGE_

_DODGE_ User

Cikar meselesi.

Temelde ezeli dusmanlar ayni uzayla ben gibi...

Bu savas bitmeyecek...

19. _DODGE_

_DODGE_ User

Deistliktten ateizlige mi terfi ettin :D bravo ilerde zebanilerle halay cekecen haberin yok :)

Senin inancin benim umurumda degil lakin senin darwinin evrim kuramini savunman sinirimi bozuyor ki o konuda maymundan geldigimizi savunuyordun.

Sen kuranı arastirarak anlamini anlamaya calisarak okudun mu ? Okudun ama roman okur gibi okudun. Senin inancin beni ilgilendirmez ama sunu belirteyim inanclara saygisizlik yapan sensin.

Ayrica sunuda belirteyim;

Bilime bende onay veriyorum beni yobaz ilan etmen bir hayli ilginc :) islamin bilime deger verdigini pek bilmiyorsun sanirim :)

O kadar dini bilgin fazla Allah diyor oku diyor yani bunuda gormezden geliyorsan ne diyeyim.

Ha islamdada , hristiyanlikdada veya yahudilikdede yobazlar var ben bunu inkar etmiyorum ama sunu diyecegim;

Saf bilgiye ulasamadigin icin ateist olmussun. Aslina bakarsan camur olayina bakarsan atomlarimizda karbon ve demir var toprakta bulunan elementler.

Ayni sekilde bu gezegenlerde olu yildizlarin kalintilari ;)

Dikkatli okursan zaten kuranda bunlar belirtilmistir arastirmamiz icin bazi seyler kuranda ustu kapali dile getirilmistir.

Tabi ne desem bos inanmayacaksin senin secimin...

Ayrica ben sunuda belirteyim bazi arkadaslar sirf dini kaynaklara dayandirdigimi belirtmis ben yukarda ARASTİRİN diyorum.

Ne desem bos yine ayni kafa devam edeceksiniz yorum yok :)

Ortak ata diyorsun yine ayni kapiya geciyor senin dedigin balikla insanin birlesmesi sonucuda deniz kizi meydana gelmistir demek gibi bir sey.

Son düzenlenen: 15 Mart 2017
  20. GREED

GREED User

Ortalık karışmış yine...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.