Evrim Geçiremeyen Masum Darwin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 14 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Dil ,din ,ırk kimisi seçim, kimisi doğuştan.Kimseyi bu sebeple yargılayamayız.

Buna hakkımızda yoktur haddimiz de. En önemlisi forum bu konuların yeri değildir.

İki tarafta birbirine inanışları tarzları sebebi ile kendi doğrularını kabul ettiremez.

Demem o ki lütfen artık atışmalarınıza karşılıklı son veriniz.

Oyuncularda, yönetimde artık tahammülsüz ve şikayetçi.

Lütfen rica ediyorum.

İyi forumlar.

2. Uzay kapagini actim okudum. İlk once insan bir primat degildir daha baska bir turdur benzerlik olmasi insani primat yapmaz insanlikda evrim var fakat maymundan geldigi ibaresi dogru degildir cunku arada kayip halka var !

Kimi bilim insanlari insan primattir diyor kimiside baska bir tur diyor benzerlikler var. Bu konu tartismali yani ne kadar bilimle ilgilendigin belli oluyor buradan :) kayip halka bulunursa zaten insanligin soyu nerden geldigi belli olacaktir ama kesin bir yargiya saplanmak yanlistir.

Simdi kadin erkek esitligine gelirsek ne ictin pek bilemiyorum sen bana bir ayet ver ben sana bunu anlatayim arastirayim ok ?

Konuyu baska yerlere cekiyorsun :)

3. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konu tartışma ortamına müsait olduğundan dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.