Executioner Goliath Tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Executioner Tasarımlar oyuna gelmeli mi ?

1. Evet, gelmeli.

66,7%
  2. Hayır, gelmemeli. (neden)

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Harika bir fikir eline sağlık. Senin bu yaptığın windows 7 ve 8 den windows 10 update etme gibi birşey olmuş (biraz saçmaladım :D).

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bilemiyorum fiyatları bana uygun geldi. Senin aklındaki fiyatlar nedir?

Bu arada bu imzayı ben yapmadım sen alıntının alıntısını yapmışsın :D :D

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  3. Valla fiyyatlar bana uygunda do yonetimi bu fiyata sunmaz alinti yaptim ama sonuna kadar destek :p:p

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

5. Ooo bi güzel konu daha alırım bi dal

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. Olabilir bence. Açık arttırmadan çok pahalıya gidiyorlar.

7. Yüzdeleri ayarlamak ilgilendiğim bir şey değil ama özelliği olan tasarımlara özellik eklemek pek çekmedi açıkçası. Bir Vengeance kullanıcısı/severi olarak bolca tasarımı bulunan Goliath'a yeni tasarım gelmesi hoşuma gitmiyorum kanımca. Ama emek vermişsin emeğine sağlık. Oyum -1

anakin5555 bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

Eline sağlik. Ama Yeterc yaw goliath tasarimi demeyin insani tasarimlara boguyorsunuz zaten her yer cerrah hezarfen doldu razer goal.. Bisürü tasarim var yeter ama yaw bi bakin vrgaya bi bakin sinek aegsi citadele biktik goliath tasarimlarindan oyun zaten her gün yensisni ekliyor. Goliye örnegin g champion vb. Yeter ama yaw oyuna bi saturn aegis citadel sinek glsn dedik dinleyen yok yeter l7tfen goli tasarimi demeyin bide yuksek uri koyarlar. Elitlerin ekmeğine yağ sumeyelim. Sonra kendi tasarimlarinizi kendiniz kullanamassiniz. Her yer goli tasarimi doldu yeter goli degilde azicik diger gemileri dusunun -1!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.