Destek expedition 2 haritası

Discussion in 'Teknik Konular' started by GüMüŞ_MıZrAk, Aug 10, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. slm a arkadaşlar formcular yahu şu expetidion 2 haritası nerde görev var harita yok nerde bu harita

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Uzayın Derinliklerindeki Yankılar (UDY) kapısındaki haritalardan biridir.

Sadece Unity ile giriş yapabilirsiniz UDY kapısına. Unityden oyuna giriş yaptığınızda görev adı DSE haritası olarak değişebilir.

İyi forumlar..

westerya likes this.
  3. Merhaba , haritada birçok bug var rsb droid düzenleri çalışmıyor ayrıca 5 dakikalık zaman sınırlı kısmı geçemedim ve gemim patlamadığı halde patlamış gibi göründü ben de diğer gemileri de patlattım baştan başlamak için ama ( tüm gemiler imha edilince sıfırlanır diyordu) şuan sıfırlanma söz konusu değil ayrıca gemilerden sadece birini ben seçtim gerisini seçemedim ve goli veteran crimson vs. gemi atandı bu gemilerle 31. bölüm geçilmez. verilen bilgi yanlış mı neden tüm gemileri imha ettiğim halde 1. bölümden başlayamıyorum?

4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Gemileriniz imha edilince ilerlemeniz veya kapı sıfırlanmaz. Bunun için "Geri al" yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkte nasıl yapabileceğinizi anlattım inceleyebilirsiniz.

https://board-tr.darkorbit.com/thre...2025-geri-bildirim.177096/page-2#post-1449607

İti forumlar..